Ultima actualizare: azi, 09:02

Locale

Dan Șucu ar fi transferat un fotbalist din Satu Mare pentru Rapid

Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, a dat o nouă lovitură direct de la EURO și s-ar fi înțeles cu fotbalistul României, titrează prosport.ro. Este vorba de fundașul sătmărean Adrian Rus.

Sursele ProSport susțin că Rapid București ar avea un acord cu Adrian Rus, fundașul naționalei României. Fotbalistul se întoarce în această vară la Pisa, de care aparține până în 2026, și ar urma să fie cumpărat de Șucu de la italieni.

Potrivit sursei citate, apărătorul central originar din Satu Mare și-ar fi dat deja acordul, prin intermediari, astfel că formația alb-vișinie mai trebuie să primească acceptul italienilor pentru a finaliza transferul.

Cine este Adrian Rus

Adrian Rus are 28 de ani și și-a început cariera la Olimpia Satu Mare, formație pentru care a jucat în sezonul 2014/2015. După sezonul petrecut la echipa sătmăreană, Rus a trecut pe la mai multe formații din Ungaria, iar în sezonul 2018/2019 a jucat în prima ligă din România, la Sepsi.

După experiența de la Sfântu Gheorghe, Adrian Rus a revenit în Ungaria și a jucat până în 2022 la MOL Vidi, iar mai apoi a evoluat un sezon la formația italiană Pisa. În sezonul recent încheiat, sătmăreanul a fost împrumutat la formația cipriotă Pafos, cu care a reușit să câștige Cupa Ciprului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.