Ultima actualizare: azi, 10:28

Locale

O profesoară excepțională din Satu Mare are nevoie de votul nostru! Poate câștiga un premiu național

O profesoară excepțională din Satu Mare are nevoie de votul nostru! Georgeta Cozma, profesoară de limba și literatura română la Colegiul Național ,,Mihai Eminescu” din municipiul Satu Mare, cu o vechime de 41 de ani în învățământ, s-a calificat în finala campaniei „Liga Profesorilor Excepționali”, un proiect național dedicat celor care au demonstrat dedicare, inovație și pasiune în activitatea lor didactică.

Georgeta Cozma, coordonator al Echipei Multitouchcnme de la Colegiul Național “Mihai Eminescu” Satu Mare, este un exemplu remarcabil al excelenței în predare. Recunoașterea contribuțiilor sale a venit, în 2022, sub forma decorării cu Ordinul Meritul pentru Învățământ în grad de Cavaler, un testament al impactului său în educație.

Din 2010, ea a insuflat pasiunea sa pentru transdisciplinaritatea experimentală în proiectele STEAM, integrând știința, tehnologia, ingineria, artele și matematica într-un mod unic. Cu o viziune clară și o dedicare neobosită, profesoara a transformat echipa Multitouchcnme a colegiului într-un pionier al cercetării aplicative, promovând gândirea critică și creativă. Elevii și profesorii colegiului, sub îndrumarea sa, au dezvoltat abilități esențiale pentru lumea digitală, obținând recunoaștere internațională la competiții prestigioase precum International Youth STEM Tournament și International STEM Innovation Olympiad.

Colaborările sale cu instituții academice și industriale au adus resurse semnificative, cum ar fi laboratorul multi-touch, consolidând poziția echipei pe scena globală a eLearning-ului. Proiectele sale bazate pe învățarea experiențială au deschis noi orizonturi pentru elevi, încurajându-i să își dezvolte potențialul maxim. Ea este un mentor activ pentru colegii săi, oferind cursuri de eLearning și publicând resurse educaționale valoroase. Abordarea sa inovatoare și devotamentul față de educație au transformat Colegiul Național “Mihai Eminescu” într-un exemplu strălucit de bune practici și excelență educațională.

Acum ai șansa să-ți arăți aprecierea și să oferi recunoașterea pe care o merită! Votează online acum și contribuie la desemnarea câștigătorului. Votează AICI.

10 comentarii

  1. Satmareanul Răspunde

    Doar o persoana în trendul progresist trend cumva în scădere conform ultimelor oțiuni de vot. Doar o feminista care din câte știu nu e f iubita și apreciata de cine ar trebui, elevii dânsei de la CNME. Foarte subiectiva în evaluări, preferind fetele în general. Sorry!

  2. Vlad Tepes Răspunde

    Doamna profesoara nu este in niciun caz exceptionala, dimpotriva, este de o mediocritate incontestabila.
    Exceptionala poate doar la propaganda si marketing pentru cei neavizati.

    • Kolbasz Răspunde

      De unde știi tu că nu este excepțională, ai văzut-o nud? Garantat e foarte bună!

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Se muleaza si ea pe limitele directoarei, ca na….sa fie bine ca sa nu fie rau. Probabil au si aceeasi frizerita

  3. Pedagogu Răspunde

    Sa vorbeasca faptele ei. Prin ce e exceptionala? Prin cersit voturi?!

  4. Peda Gogu Repetent Răspunde

    Cam aici e problema mare a învățământului. Profii aleargă după diplome, recunoștiințe, ștampile și medalii, toate bune de pus pe perete. Îi aleargă și pe copiii tot în direcția aceea, practic îi storc ca ei să aibă cu ce a se făli apoi la final de 4 ani se trezesc că hopa au trecut iar 4 ani și iar am uitat să fiu pedagog. Apoi ce se mai atacă când se găsește câte una cum a fost la Ineu și le-a spus verde-n față!!!! Bravo ei! La toți ăștia care se cred buricul pământului pe această cale le transmit vorba bunicului meu – să-i fie țărâna ușoară. Știi tu cimitirul de după Someș ăla lângă Ipsuic (pentru cei mici acum Kaufland de pe Careiului)? No acolo e plin cimitirul cu oameni de neînlocuit! Vdeței-vă măi de meserie și titulelel, diplomelel și recunoștința vine de la sine. Nu trebuie să alergi după voturi. Și până la urmă chiar nu pricep la ce e bun acest vot, această titulă în plus. Va fi mai bună? Va dormi mai bine? Hai pass și puțin mai multă decență. Că se pare că cam lipsește. Cacofonie intenționată. 😉
    PS. E a nu știu a câta oară când văd câte un prof că aleargă după premii dar nu aud și nu citesc cuvinte de laudă din partea cărora ar trebui să vină asta. În primul rând asta și după aceea diploma. Eu sunt mult mai mulțumit dacă primesc un mulțumesc sincer din partea acelora pe care i-am învățat. Valorează mult mai mult. Și că mă salută pe stradă și peste ani. Notează colega asta undeva.

    • Sâcă Răspunde

      Iar excelezi in sens negativ Mârlane de puncte puncte la orice se intâmplă in jurul tău … Nu ai fărîma de bun simț Câte profesii ai avut in viața ta , incepând cu farmacist etc, etc ….Acuma ești si profesor …marș

      • Peda Gogu Repetent Răspunde

        Chiar sunt. Acum ai dat cu bota-n baltă. Eu nu am ce face cu tine că tu nu te-ai realizat pe plan profesional în schimb ai rușit să dezvolți o fopbie la adresa unora. Nu știu la cine te referi dar de fapt nici nu mă interesează persoana ta insignifiantă. Ca să afli am trei diplome din care două le folosesc și acum fac pe a patra. Tu cu capul tău de un neuron ai rămas la momentul cățeluș cu părul creț. Dar nici aiai nu-ți iese tot timpul. Hai pa. Părerea mea de această dată foarte avizată este că vai de mama ei de profesor care așa își caută celebritatea. Și până la urmă asta nu are nici un rost în actul de predare. Asta este strict pentru orgoliul personal al cuiva.

  5. ana Răspunde

    Nu contest meritele doamnei de la CNME, dar sunt si alti profesori foarte, foarte buni..in sensul ca sunt obiectivi, dau note pe merit, sunt modesti si insista pe intelegerea materiei pentru toti elevii, nu doar pentru cei buni..Un exemplu ar fi doamna profesor de matematica Balogh Csilla sau doamna profesor de lb romana Pintea Laura, de la Colegiul Doamna Stanca..dar si altii..Daca nu ti-a placut matematica sau romana..sigur o sa iti placa sau o sa o intelegi..cu acesti profesori deosebiti..

  6. morgan Răspunde

    Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos – https://use.my/arctrum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.