Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

Evenimentul Castel vinum, programat pentru 27-28 iulie, la Carei

Iubitorii de vinuri din Satu Mare probabil că nu vor avea nevoie de prea multe informații suplimentare despre evenimentul Castel vinum, deoarece Asociația pentru Dezvoltare Rurală Satu Mare organizează deja cea de-a treia ediție. Iar pentru cei care nu au putut ajunge până acum vor deveni în mod cert fani ai evenimentului, organizat în grădina Castelului Károlyi din Carei.

La evenimentele care dau, de asemenea, culoare vieții culturale din Nagykároly participă aproape douăzeci de crame din toate colțurile Bazinului Carpatic. Timp de două zile, locuitorii din municipiul Carei și iubitorii de vinuri care vin în oraș – iar organizatorii promit că nu îi vor dezamăgi pe cei care iubesc vinurile de calitate.

Ca și în anii precedenți, evenimentul va cuprinde o serie de spectacole. Vor avea loc un concert de muzică live, un concurs quiz cu KoZso – maestrul quiz, iar vinificatorii vor participa, de asemenea, la prezentări profesionale valoroase pentru a-și extinde cunoștințele.

În mod interesant, evenimentul Castel vinum din acest an va include un masterclass și un maraton de vin, iar cele două sunt interconectate. În timpul masterclassului vor fi predate cunoștințe de bază despre vin care vă vor ajuta să vă orientați în jurul soiurilor de vin și vă vor ajuta să le recunoașteți și să descoperiți diferitele gusturi caracteristice, astfel încât cunoștințele dobândite să poată fi utilizate nu numai în degustare, ci și în viața de zi cu zi.

„Considerăm că este de datoria noastră să promovăm consumul cultivat de vin și să promovăm vinurile de calitate excelentă din Satu Mare, deoarece în acest fel ajutăm producătorii de vin din județ. Acest eveniment face parte și din seria de evenimente pe care le desfășurăm în acest an pentru promovarea vinurilor din Satu Mare” – spune Magyar Lorand, deputat și coordonatorul Asociației pentru Dezvoltare Rurală Satu Mare .

Programul final al evenimentului va fi disponibil în curând.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.