Ultima actualizare: azi, 09:55

Locale

FOTO. Incendiu la o fermă din localitatea Decebal. Fumul se vede de la depărtare

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă după-amiaza, la o fermă din localitatea Decebal din județul Satu Mare. La fața locului intervin, în aceste momente, pompierii din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare.

„Detașamentul de pompieri Satu Mare intervine la lichidarea unui incendiu izbucnit la o fermă de bovine din localitatea Decebal.

La fața locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, echipajul de prim ajutor SMURD B2 și terapia intensivă mobilă de la nivelul județului. Din primele informații incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 500 m² cu posibilitatea de propagare.

Au fost solicitate în sprijin forțele profesioniste din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei cu o autospecială de stingere cu apă și spumă având capacitatea de 10.000 l”, transmite ISU Satu Mare.

10 comentarii

  1. zotmar Răspunde

    Păi se pregătesc de ziua de mâine că va fi ziua satului. Poate au pus de un proțap?

    • Coco Răspunde

      Mare prost esti ma Zotmar. Sper ca nu mai ai frati.

      • zotmar Răspunde

        Te-am jenat în grijanie? Măi ție nu ți se par dubioase aceste incendii? Mai ales că și unde au loc? Că hopa e bai la finanțe nu-i bai suntem asigurați????? Că sigur este asigurat. De asta ce zici? Așa că @Coco tu fă antrenament pentru ziua de mâine să fii pregătit. Că viața ta numai din asta constă. Gândirea logică este exclusă la tine?

        • Vasy Răspunde

          Păcat că faci umbră degeaba pământului

        • Vasy Răspunde

          Ți se pare prostovane că ar fi fost ceva asigurat acolo???

          • Măi prostovane-bolovane

            Prostovane, este oblgat să se asigure. Așa cum și medicii au obligatoriu asigurare de malpraxis altfel nu face nimeni contract cu ei. Prostovane-bolovane. Ce ar fi să comentezi la rubrica ta? Aia cu pariurile sportive. Că aici se cunoaște că ești paralel cu subiectul.

  2. V. Răspunde

    Are dobitocu nu vezi cati nepoti ai lui Ciocciolina pisteaza la fiecare articol.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Așa, așa. Zi-le gogule. Ungurii sunt de vină! 🤔🤮
      Faptele sunt fapte. Nu știu ce tot ai probleme cu qrva aia bătrână. Te-a refuzat și acum așa vrei să te răzbuni pe ea? Slabă încercare. Ești cumva consumator de filme cu trei de X cu babe trecute de 70? Ciudate pofte mai ai măi! Sau la tine în mod clasic și în orice situație ungurii sunt de vină pentru orice? Ciudate combinații mai naște neuronul tău singular!!!!

  3. Trainspotter Satu Mare Răspunde

    Foarte trist:(

  4. H&R Răspunde

    La care ferma a fost incendiu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.