PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Alegerea noii conduceri a PSD Satu Mare a fost amânată

Preşedintele PSD Satu Mare, senatorul Valer Marian, a anunţat astăzi într-o conferinţă de presă că vineri, 29 martie, nu vor mai avea loc alegeri la filiala judeţeană a partidului, ci doar prezentarea raportului de activitate a actualei conduceri, care-şi încheie mandatul.

Potrivit acestuia, vineri, începând de la ora 11,00, va avea loc conferinţa organizaţiei judeţene PSD, la care vor participa 725 de delegaţi desemnaţi de organizaţiile din judeţ. Vor fi prezenţi secretarul general al PSD Liviu Dragnea, vicepremier, senatorul Ecaterina Andronescu, europarlamentarul Ioan Mircea Paşcu, fostul ministru de Interne Ioan Rus.

În urma unei întrevederi pe care am avut-o luni cu preşedintele PSD, d-l Victor Ponta şi cu d-l secretar general Liviu Dragnea s-a decis ca la această conferinţă judeţeană să nu aibă loc alegeri, urmând ca pe ordinea de zi să figureze doar prezentarea şi dezbaterea raportului de activitate de la conferinţa precedentă până în prezent, precum şi altor documente şi să fie desemnaţi cei 64 de delegaţi la congresul naţional al PSD care va avea loc în zilele de 19 şi 20 aprilie”, a declarat Marian.

Liderul PSD a mai precizat că în cadrul conferinţei îşi va prezenta public poziţia privind rămânerea sa în funcţia de preşedinte al filialei judeţene.

În cadrul conferinţei o să-mi precizez poziţia cu privire la rămânerea mea în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD. Vreau să le mulţumesc tuturor organizaţiilor locale, în final în număr de 65 care au adoptat rezoluţii privind propunerea şi susţinerea mea pentru un nou mandat de preşedinte al organizaţiei judeţene”, a adăugat senatorul.