PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Dorel Coica ripostează: Stegerean are sprijinul Primăriei. Să înceteze atacurile!

Primarul municipiului Dorel Coica, preşedinte al filialei municipale a PSD şi vicepreşedinte al partidului la nivel de judeţ, a dorit să facă astăzi un apel public pentru încetarea atacurilor la adresa membrilor de partid. Chiar dacă nu a spus-o direct, mesajul îi era adresat preşedintelui PSD Satu Mare, senatorul Valer Marian, care face declaraţii referitoare la unii directori de instituţii chiar şi membri de partid.

„Primăria Satu Mare şi Consiliul Local au fost alese de populaţie, nu se subordonează niciunui birou parlamentar, acceptă ordine de la populaţie. Directorul Apaserv Dan Stegerean are tot sprijinul Primăriei Satu Mare. Dacă alţi parlamentari au informaţii, îi rog oficial să le trimită celor care se ocupă cu anchetele. Nu voi mai accepta niciun atac al presei asupra membrilor PSD. Îmi rezerv dreptul să-i apăr, ieşind la atac. Nu mai sunt de acord cu atacurile politice”, a spus Coica.

Potrivit primarului, prin afirmaţiile apărute în presă se atacă oameni, se distrug familii, considerând că asemenea informaţii pot fi făcute publice doar pe baza unor date concrete. Coica a precizat că şi în interiorul partidului s-a transmis acest mesaj de încetare a atacurilor.

Îl rog pe d-l Valer Marian să intervină pentru oprirea acestor atacuri în presă”, a adăugat Coica.

Edilul şef a ţinut să precizeze că niciodată primarul nu a demis şi nu va demite vreun şef de instituţie la ordinul vreunui parlamentar.