Ultima actualizare: azi, 19:34
Dorel Coica
Locale

Dorel Coica ripostează: Stegerean are sprijinul Primăriei. Să înceteze atacurile!

Dorel CoicaPrimarul municipiului Dorel Coica, preşedinte al filialei municipale a PSD şi vicepreşedinte al partidului la nivel de judeţ, a dorit să facă astăzi un apel public pentru încetarea atacurilor la adresa membrilor de partid. Chiar dacă nu a spus-o direct, mesajul îi era adresat preşedintelui PSD Satu Mare, senatorul Valer Marian, care face declaraţii referitoare la unii directori de instituţii chiar şi membri de partid.

„Primăria Satu Mare şi Consiliul Local au fost alese de populaţie, nu se subordonează niciunui birou parlamentar, acceptă ordine de la populaţie. Directorul Apaserv Dan Stegerean are tot sprijinul Primăriei Satu Mare. Dacă alţi parlamentari au informaţii, îi rog oficial să le trimită celor care se ocupă cu anchetele. Nu voi mai accepta niciun atac al presei asupra membrilor PSD. Îmi rezerv dreptul să-i apăr, ieşind la atac. Nu mai sunt de acord cu atacurile politice”, a spus Coica.

Potrivit primarului, prin afirmaţiile apărute în presă se atacă oameni, se distrug familii, considerând că asemenea informaţii pot fi făcute publice doar pe baza unor date concrete. Coica a precizat că şi în interiorul partidului s-a transmis acest mesaj de încetare a atacurilor.

Îl rog pe d-l Valer Marian să intervină pentru oprirea acestor atacuri în presă”, a adăugat Coica.

Edilul şef a ţinut să precizeze că niciodată primarul nu a demis şi nu va demite vreun şef de instituţie la ordinul vreunui parlamentar.

53 comentarii

 1. Farcau Ionel Răspunde

  Asa da domn primar.Aveti prfecta dreptate.Mai era un alt senator Achim, cu aceleeasi naravuri.Sintem alaturi de d-voastra!

  • puterea comunitatii, Răspunde

   Esti platit de popor- lucrezi pentru popor !Vrerea locuitorilor este si face legea 1
   De ce nu intele toti primarii asta ?
   Vointa locuitorilor e legea,nu ciripitul unora ,de undeva.
   Atentie – comunitatile se trezesc si o sa dea de pamant cu cei care nu-i asculta.

   • iobagire?, Răspunde

    Primarul UDMR din Acas ,se crede stapanul comunei.Se face numai ce pofteste el.Refuza si sa dea informatii locuitorilor,mai ales romanilor. Se considera atotstapan ,mai ceva decat fostii grofi.Locuitorii nu au nici un drept,nu au nici un cuvant de spus.
    Ce face Statul? De ce i se permite acest lucru ? Sfidarea populatiei ? Mafia primarului din Acas

    • tupeu golanesc, Răspunde

     Zau ? -“nu acceptă ordine decât de la populaţia” ?
     Esti un penibil. Biata populatie habar n-are de puterea ei si ce ar putea sa-ti faca cand o pui pe drumuri sau refuzi sa-i dai relatii in rezolvarea problemelor fiecareia.
     Primarul din Acas crede ca doar el e Puterea. Oamenii sunt un c…t.Crede ca poate taia si spanzura,ca nu trebuie sa dea socoteala la nimeni.
     Cum e vorba : “nu acceptă ordine decât de la populaţia ” ??????

  • Spiritul civic, Răspunde

   Spiritul civic ! TREZIREA romani !
   Parerea si dorinta comunitatii =este LEGE !
   Nu permiteti alesilor/numitilor – sa faca doar ce vor muschii lor !
   Puterea adevarata este in mana colectivitatii ,a comunitatii.
   Faceti-va simtita PUTEREA voastra imensa.
   Trezirea spiritului civic.

  • tupeu golanesc, Răspunde

   Zau ? -“nu acceptă ordine decât de la populaţia” ?
   Esti un penibil. Biata populatie habar n-are de puterea ei si ce ar putea sa-ti faca cand o pui pe drumuri sau refuzi sa-i dai relatii in rezolvarea problemelor fiecareia.
   Primarul din Acas crede ca doar el e Puterea. Oamenii sunt un c…t.Crede ca poate taia si spanzura,ca nu trebuie sa dea socoteala la nimeni.
   Cum e vorba : “nu acceptă ordine decât de la populaţia ” ??????

   • Nicu Răspunde

    Mai esti dobitoc? Tu vezi ca se vorbeste de primarul Dorel Coica din satu Mare, care e un om deosebit, Nu se discuta despre primarul din Acas…Tu confunzi primarii!!! REciteste articolul! Coica e un om minunat, cei care il vorbesc de rau sunt niste invidiosi!

 2. Satmarean Răspunde

  Pana unde veti politiza administratia,domnule Coica! Unde va sunt oamenii competenti din administratie? Ce cauta un individ precum Babut, incompetent si fara bun-simt, langa dumneata? Cand vom vedea astupate gropile de pe drumurile municipiului? Cand vom vedea continuate lucrarile de reabilitare a trotuarelor incepute anul trecut, din Carpati II? Cand vom avea si noi,cei de pe Fantanele,Bargaului, Cibinului, Homorodului,Dorna cosuri stradale? Cand veti incepe izolarea locuintelor asa cum v-ati angajat in campanie? Momentan, sunteti o mare dezamagire ca primar! Se vede ca nu aveti in afara de Roca niciun om competent pe langa dumneata!

 3. cocojumbo Răspunde

  primarul si senatorul de ce nu se cearta si ataca in sedinte? de ce populatia trebuie sa le inghita futaiurile lor de interior? sa va fie rusine!

 4. psd-ist Răspunde

  Uite cum se tensioneaza atmosfera intre tabara Coica&Roca si tabara Valer Marian&Govor!!!!!
  Si ce scantei vor iesi pana la alegerile de la sfarsitul acestei luni!!!! Oare cine va iesi presedinte pe judet la PSD???????????

  • Lia Răspunde

   Intrebari pentru valer marian:

   1 ce s-a intamplat cu cele 500.000.000.000 datorii la buget ale amicului govor?
   2. aveti vreo contributie la prescrierea faptelor dlui govor?
   3. ati facut interventii pe langa procuror de caz?
   4. cunoasteti averea pe persoane interpuse ale lui govor? si la cat se ridica?
   5. recent ati facut trafic de influenta la inalti functionari pentru schimbarea anumitor directori?
   6. impreuna cu prefectul sunati in fiecare zi la bucuresti ptr schimbarea anumitor oameni?
   7. este adevarat ca l-ati implicat si pe relu fenechiu?
   8. este adevarat ca ati intervenit ptr angajarea anuitor persoane la anumite institutii?

   asta nu este tot.

   • Nicu Răspunde

    Bravo…asta ar trebui trimisa la presa! Presa sa il i-a la rost pe Valer ca doar noi cetatenii l-am ales!

  • Papa Ioan Paul II Răspunde

   Ar putea merge la Papa Francisc I in pelerinaj pentru ieratea pacatelor:
   1. Adrian Stef: s-a regulat cu Crina Babut Domuta, sotia city-managerului Dan Babut; cu Brigitte de la Consiliul Judetean!
   2. Mircea Govor: datoreaza la buget local in jur de 500.000.000.000 lei vechi. Odrasla Razvi-boy are epilepsie!
   etc
   etc
   etc

 5. plicitist Răspunde

  si cand te gandesti ca se ataca prin presa doar ca sa isi faca campanie ca altfel nu i-ar baga nime in sama…..ca doar imreuna fac afacveri si se dau in barci cu udmristii mai ales cu covaci de la carei care le pompeaza bani la greu…

 6. ana Răspunde

  incepe razboiul se termina epoca VALER MARIAN si va incepe o noua epoca ELEFANT COICA , a fost la nalta poarta sai ia gitul lui valer , e grea boala de alerga dupa ciolan domnule coica

 7. malacul Răspunde

  în loc să premieze toată ziua negresele de la baschet și să se plimbe pe banii sătmărenilor, coica ar trebui să se uite la starea jalnică a drumurilor din oraș.Cât despre valer,ce să spui, omul e plecat de-acasă…

 8. Daniel Răspunde

  Acum m-am prins, Valer afla cine o sa fie dat afara si dupa aia face conferinta de presa si spune ca el a cerut asta :)). Cum s-a laudat ca si ministrul Igas a demisionat din cauza lui. Va dati seama umflatul de Valer ce prostii poate debita. Insa il intreb si pe Coica de ce naiba nu candideaza acum impotriva lui Valer, ca am inteles ca vrea mai incolo numa? Asa ca il mai suportam mult pe Valerica?

 9. Daniel Răspunde

  De asemenea, solicit senatorului Valer Marian sa ne spuna cum naiba afirma ca Bonea ala care zice el taxeaza localuri pt muzica, cand de fapt insitutia asta chiar asta are ca atributii, adica sa taxexe localuri pt muzica. Si inca ceva, mai viseaza Govor noaptea bani, ca ziua stim ca o face tot timpul.

 10. Vlad Rusu... Răspunde

  Bravo domnule primar. Sunteti singurul membru de partid din PSD care are curajul sa-l infrunte pe acest individ. Toti ceilalti stau ca strutii cu capul in nisip. Vin alegerile in cadrul conferintei judetene. Niciunul nu are curajul sa candideze impotriva acestui santajist. Cum ridica unul capul din nisip, cum domnul ,,integru” si “necorupt” cauta in arhiva si flutura un articolas fie pentru “Gura Targului” fie pentru pagina 3 a Gayetei de Nord Vest. Domnule Govor il mai rabdati mult pe acest individ sau sunteti in mocirla pana in gat. Ridicati+va si scuturati+va bine. Acum este momentul, altfel veti sfarsi la fel ca toti cei incearca sa+l contrazica si va veti gasi numele in yiarul pe care inca aveti permisiunea lui sa+l finantati. Iesi afara javra ordinara, du+te la Dabaca, la tine la tara !!!!

 11. Valer Marian Răspunde

  Dupa 9 luni de primarie, ce a facut Coica ? A promis înfiinţarea unui Fond de Dezvoltare, finanţat din veniturile Primăriei şi dedicat proiectelor care conduc la crearea de noi locuri de muncă în municipiu. S-a realizat ? Nu !

  În acelaşi domeniu poate fi inclusă sprijinirea afacerilor start-up, dar şi asigurarea unor facilităţi pentru afacerile pornite de sătmărenii care se întorc din străinătate.
  Nu !

  După modelul aplicat de primarul Constanţei, Radu Mazăre, candidatul USL doreşte să construiască şi la Satu Mare un număr de 1.044 locuinţe pentru tineri, dar şi locuinţe sociale pentru cei cu venituri mici. „În acest fel vom sprijini acele categorii sociale în care au lovit cel mai tare guvernele PDL-UDMR” – a declarat Dorel Coica.
  A fost construita macar o locuinta ? Nu !

  În ceea ce priveşte izolarea termică a blocurilor, ce a provocat multe polemici între contracandidaţi, Dorel Coica a anunţat că acestea se vor realiza atât prin proiecte depuse în cadrul Programului Operaţional Regional, cu finanţare europeană, cât şi cu sprijinul Guvernului, el având mai multe discuţii pe tema aceasta chiar cu premierul Victor Ponta, care l-a asigurat de întregul său sprijin în realizarea acestor investiţii.
  A fost reabilitat termic macar un bloc ? Nu !

  Ne mai propunem reabilitarea tuturor spaţiilor culturale ale oraşului în parteneriat cu Consiliul Judeţean (Muzeu, Teatru, Filarmonică, Bibliotecă, Centru cultural) şi construirea unei săli polivalente. O astfel de construcţie ar avea un rol important pentru stimularea sportului de performanţă din Satu Mare şi pentru comunitatea sătmăreană în ansamblul său. Tinerii trebuie să aibă posibilitatea de a face sport la cel mai înalt nivel.
  A inceput macar unul din aceste proiecte ? Nu !

  În program am şi înfiinţarea Universităţii de joburi. Primăria va încheia parteneriate cu agenţii economici, prin care se va obliga să asigure plata pentru instruirea forţei de muncă în acord cu necesităţile firmelor care vor crea locuri de muncă. Una din condiţiile acestui parteneriat va fi menţinerea locurilor de muncă nou create cel puţin un an de zile.
  A fost infiintata Universitatea ? Nu !

  Apoi, avem în vedere asfaltarea tuturor străzilor de pământ şi introducerea canalizării şi a apei potabile în toate zonele unde acest lucru nu este realizat, reabilitarea arterelor principale ale oraşului, cu prioritate a celor patru drumuri de acces, precum şi îmbunătăţirea aspectului vizual al intrărilor în oraş, eliminarea şi asanarea’petelor negre’ din municipiu (Cubic, Ostrov, Vulturului, Pescăruş, Zona căii ferate, Zona IPL etc.).
  A fost asfaltata macar o strada de pamant ? Nu !
  În privinţa nivelului taxelor şi impozitelor, cred că se poate aplica o reducere parţială peste un anumit plafon. Acest lucru va fi realizat pe o perioadă predeterminată până la intrarea pe profit a investiţiilor în discuţie, 3-5 ani în funcţie de natura investiţiei şi mărimea acesteia.
  Au fost majorate taxele locale ? Da !

  Am mai multe proiecte pentru sistemul de sănătate pe care le puteţi studia în oferta electorală, unul dintre acestea fiind introducerea municipiului Satu Mare în circuitul turistic balnear având în vedere potenţialul natural pe care îl avem, apa termală de o foarte bună calitate terapeutică.
  S-a realizat ceva ? Nu !

  Astfel, persoanele care vor înfiinţa prima firmă vor fi sprijinite de Primărie cu programe de instruiri pentru derularea unei afaceri. Primăria va analiza posibilitatea de garantare a creditelor contractate în afacerile start-up. În cadrul unui incubator de afaceri, Primăria va aloca spaţii comerciale cu titlu gratuit pentru primii doi ani de la înfiinţarea firmei sau până la atingerea unei cifre de afaceri de 100.000 euro. Mai am în vedere revigorarea Parcului Industrial Sud prin extindere şi înfiinţarea unei structuri de administrare a parcului şi de promovare a acestuia. Mai doresc crearea de locuri de muncă în turism. Primăria va executa lucrările edilitare necesare pentru reabilitarea bazei balneare şi va promova această resursă locală pentru reintroducerea oraşului Satu Mare în circuitul turistic. Un alt proiect este Satu Mare IT Valley: Parc Informatic în Satu Mare pentru producţia de software pentru pieţele din Vest. Primăria se va implica în garantarea creditelor, oferirea de asistenţă tehnică şi financiară şi promovarea produselor companiilor de soft pe plan extern. Companiile de IT vor asigura toate produsele de software necesare Primăriei Satu Mare, în vederea informatizării serviciilor publice. Totodată, vom acorda facilităţi pentru afacerile pornite de românii care se întorc din străinătate. Primăria va realiza o schemă progresivă de facilităţi pentru sătmărenii care se repatriază după minim trei ani şi realizează un plan de investiţii de minim 10.000 de euro în orice domeniu.
  S-a facut ceva ? Nu !

 12. s.m. Răspunde

  bai primare! cum mama dracului mai poti tu circula pe BLD Lucian Blaga? ai acolo un bloc intreg de cabinete dm-le. in carpati II rupi masina in dova frate. in micro 17 dezastru total. unde sunt baieti cu plombatul? asteptam luna iulie 2014? ai zis ca tu nu astepti vara ca altii si vi cu tehnici noi. dintrun sac ceva nisip care vine turnat in groapa si batuta cu lopata. da, asta da tehnica noua. bravo. esti un mincinos!!! mars la gara! sau mai bine punete intrun crater de pe Lucian Blaga ca sa fi de folos pentru ceva, pentru cineva.

 13. locuitorii conteaza !, Răspunde

  CORECT ! Bravo primare !Asa se pune problema !
  Doar Primarul din Acas e pe invers.
  La Acas ,locuitorii nu conteaza,li se refuza orice informatie .li se baga pumnul in gura,o bataie de joc fata de populatie.
  Aici conteaza ce zice doar primarul ,UDMR-ul,si “unii” de la Satu Mare,….

 14. iobagi si azi ?, Răspunde

  Da. Primarul UDMR din Acas ,se crede stapanul comunei.Se face numai ce pofteste el.Refuza si sa dea informatii locuitorilor,mai ales romanilor. Se considera atotstapan ,mai ceva decat fostii grofi.Locuitorii nu au nici un drept,nu au nici un cuvant de spus.
  Ce face Statul? De ce i se permite acest lucru ? Sfidarea populatiei ? Mafia primarului din Acas .

 15. baba Răspunde

  domnule primar fa curatenie la tine in partid pana nu e tarziu!!!!!!!!!!!!!!

 16. Sorin Răspunde

  Felicitari Domnule Primar.
  Ati avut curajul, cu putine retineri, sa interveniti asupra comportamentului tendentios a sefului dumneavoastra, de partid. Aveti in partid cateva persoane datorita carora am inceput sa regretam votul pe care vi l-am dat acestei aliante, care fac de rusine partidul si alianta, si datorita carora probabil nu vom mai vota PSD, atata timp cat la conducerea sa se afla un infractor oligofren, cu fata de pedofil, si care asa cum spuneati lanseaza acuzatii imprastiate, fara dovezi, cu efecte nedorite asupra lor, familiilor lor si prietenilor, relatiilor lor sociale.
  Va rugtam sa candidati la conducerea judeteana a partidului si sa-l scoateti din politica pe acest homosexual Marian, afirmatii asupra carora exista dovezi!!!

 17. Pesedist Răspunde

  Coica a promis, prin Contractul cu satmarenii, multe si nu a facut nimic! Coica trebuie sanctionat de PSD Satu Mare pentru inactivitate in folosul cetatenilor si pentru faptul ca a vandut PSD Satu Mare lui Adrian Stef.
  Iata o parte din promisiuni:
  1. A promis înfiinţarea unui Fond de Dezvoltare, finanţat din veniturile Primăriei şi dedicat proiectelor care conduc la crearea de noi locuri de muncă în municipiu.
  2.În acelaşi domeniu poate fi inclusă sprijinirea afacerilor start-up, dar şi asigurarea unor facilităţi pentru afacerile pornite de sătmărenii care se întorc din străinătate.
  3.După modelul aplicat de primarul Constanţei, Radu Mazăre, candidatul USL doreşte să construiască şi la Satu Mare un număr de 1.044 locuinţe pentru tineri, dar şi locuinţe sociale pentru cei cu venituri mici.
  4.În ceea ce priveşte izolarea termică a blocurilor, ce a provocat multe polemici între contracandidaţi, Dorel Coica a anunţat că acestea se vor realiza atât prin proiecte depuse în cadrul Programului Operaţional Regional, cu finanţare europeană, cât şi cu sprijinul Guvernului, el având mai multe discuţii pe tema aceasta chiar cu premierul Victor Ponta, care l-a asigurat de întregul său sprijin în realizarea acestor investiţii.

  5.Ne mai propunem reabilitarea tuturor spaţiilor culturale ale oraşului în parteneriat cu Consiliul Judeţean (Muzeu, Teatru, Filarmonică, Bibliotecă, Centru cultural) şi construirea unei săli polivalente. O astfel de construcţie ar avea un rol important pentru stimularea sportului de performanţă din Satu Mare şi pentru comunitatea sătmăreană în ansamblul său. Tinerii trebuie să aibă posibilitatea de a face sport la cel mai înalt nivel.

  7.În program am şi înfiinţarea Universităţii de joburi. Primăria va încheia parteneriate cu agenţii economici, prin care se va obliga să asigure plata pentru instruirea forţei de muncă în acord cu necesităţile firmelor care vor crea locuri de muncă. Una din condiţiile acestui parteneriat va fi menţinerea locurilor de muncă nou create cel puţin un an de zile.

  7.Apoi, avem în vedere asfaltarea tuturor străzilor de pământ şi introducerea canalizării şi a apei potabile în toate zonele unde acest lucru nu este realizat, reabilitarea arterelor principale ale oraşului, cu prioritate a celor patru drumuri de acces, precum şi îmbunătăţirea aspectului vizual al intrărilor în oraş, eliminarea şi asanarea’petelor negre’ din municipiu (Cubic, Ostrov, Vulturului, Pescăruş, Zona căii ferate, Zona IPL etc.).

  8.În privinţa nivelului taxelor şi impozitelor, cred că se poate aplica o reducere parţială peste un anumit plafon. Acest lucru va fi realizat pe o perioadă predeterminată până la intrarea pe profit a investiţiilor în discuţie, 3-5 ani în funcţie de natura investiţiei şi mărimea acesteia.

  9.Am mai multe proiecte pentru sistemul de sănătate pe care le puteţi studia în oferta electorală, unul dintre acestea fiind introducerea municipiului Satu Mare în circuitul turistic balnear având în vedere potenţialul natural pe care îl avem, apa termală de o foarte bună calitate terapeutică.

  10.Astfel, persoanele care vor înfiinţa prima firmă vor fi sprijinite de Primărie cu programe de instruiri pentru derularea unei afaceri. Primăria va analiza posibilitatea de garantare a creditelor contractate în afacerile start-up. În cadrul unui incubator de afaceri, Primăria va aloca spaţii comerciale cu titlu gratuit pentru primii doi ani de la înfiinţarea firmei sau până la atingerea unei cifre de afaceri de 100.000 euro. Mai am în vedere revigorarea Parcului Industrial Sud prin extindere şi înfiinţarea unei structuri de administrare a parcului şi de promovare a acestuia. Mai doresc crearea de locuri de muncă în turism. Primăria va executa lucrările edilitare necesare pentru reabilitarea bazei balneare şi va promova această resursă locală pentru reintroducerea oraşului Satu Mare în circuitul turistic. Un alt proiect este Satu Mare IT Valley: Parc Informatic în Satu Mare pentru producţia de software pentru pieţele din Vest. Primăria se va implica în garantarea creditelor, oferirea de asistenţă tehnică şi financiară şi promovarea produselor companiilor de soft pe plan extern. Companiile de IT vor asigura toate produsele de software necesare Primăriei Satu Mare, în vederea informatizării serviciilor publice. Totodată, vom acorda facilităţi pentru afacerile pornite de românii care se întorc din străinătate. Primăria va realiza o schemă progresivă de facilităţi pentru sătmărenii care se repatriază după minim trei ani şi realizează un plan de investiţii de minim 10.000 de euro în orice domeniu.

 18. Ulici Răspunde

  Regret ca i-am votat pe Coica sipe Stef! Se observa fara greutate incompetenta lor!
  Domnule senator Marian, nu lasati partidul nostru pe mana lui Coica!

 19. Dinu Răspunde

  Stef vrea sa puna mana pe electoratul PSD!Dupa ce a ademenit primari PDL si PP-DD, Stef vrea sa puna mana si pe primarii PSD,doar la elsunt banii judetului!
  Pentru acest lucru, zambaretul Stef l-a provocat pe Coica sa se ia de senatorul Marian. Stefvrea ruperea PSD-ului Satu Mare.

 20. Oracolul satmarean Răspunde

  Coica se afla in conflict cu Valer Marian. Asa ca se anunta zile fierbinti in PSD Satu Mare!Fiecare isi doreste panoul de comanda a partidului.
  Coica, pana in prezent s-a remarcat doar in prezenta lui Stef, la chefuri si petreceri populare. Pana in prezent, prestatia lui e lamentabila! Are o echipa de doi bani, un analfabet ce trebuie sa-i rezolve problemele si o gura mare, care stie multe sa faca!
  In competitia Coica-Marian, va castiga UDMR-ul,PNL-ul si PDL-ul!

 21. Maria Răspunde

  Credeam ca Coica si Stef unt seriosi, insa m-am inselat!
  Lucrez la Spital si am vazut numeroasele faradelegi ale lui Stef. Firma lui,Folda Security, ce e peste tot la institutiile publice,ia banii inaintea medicilor si asistentelor medicali, ca si cand paza ar fi mai importanta decat actul medical!

 22. Satmarean Răspunde

  Coica si Stef ar fi bine sa va dati demisia! Nu va meritati locul in fruntea administratiei satmarene! Sunteti mult prea slabi pentru a va ridica la nivelul asteptarilor satmarenilor si sunteti inconjurati de o adevarata camarila! Domnul Marian trebuie sa va ceara public demisia!

  • Nicu Răspunde

   Coica si Stef au fost alesi de electorat, asa ca n-are cum senatorul sa le ceara demisia!

 23. romancareian Răspunde

  romanii din CAREI cer drepturi egale cu alte minoritatii maghiare din ROMANIA!!!
  romanii din CAREI cer sa poata avea posibilitatea de a se inscrie la concursurile pentru posturile din primaria Carei din Romania fara sa fie obligati sa cunoasca scris si vorbit limba maghiara!!!!
  romanii din CAREI vor sa ca elevii de la sectia romana sa aiba profesori vorbitori de limba romana si nu care sa le schingiuiasca limba!!!
  Mai ales ,romanii din CAREI solicita posibilitatea de a se proteja MONUMENTELE romanesti de furia celor doi primari UDMR din CAREI!!!!!

 24. Adevarul Răspunde

  Decalog pentru senator:
  1. In primii ani ai stabilirii sale in Satu Mare, Marian Valer a fost ajutat (cazare, masa etc.) de unele persoane, aflate in preajma sa inca, si fata de care se comporta execrabil in acest moment.
  2. Fituica sa fara tiraj (GNV) si plina cu articole calomnioase este folosita in scop santajist. De-a lungul vremii a solicitat si primit favoruri, foloase necuvenite in general sub forma de bani, pentru a nu continua sa publice seriale defaimatoare la adresa diferitelor persoane.
  3. Desi libertatea de exprimare ne-am castigat-o in urma cu cativa ani, umflatul Marian nu a renuntat la metodele sale de procuror securisto comunist, cu cariera profesionala ratata. Fituica sa posteaza doar comentariile adulatoare la adresa sa.
  4. Apropo de fituica sa coordonata de o serie de ageamii. Redactorul sef Dunca, in urma cu aproximativ 15 ani, cand era barmana la un club de billiard in Micro 16, la finalul fiecarei zile/nopti de lucru folosea mesele de billiard pe post de saltele cu diferiti clienti. O alta pocitanie este Bledea, fiul fostului sau colaborator jurnalistic asupra caruia s-a prins primul blestemul celor batjocoriti de ei si la acea vreme.
  5. Gura targului, cea reala, nu cea mincinoasa din fituica sa, spune ca bolile senatorului nu rezida doar din simptomele vizibile si sesizabile de orice om perspicace (intelect, exprimare, prune in gura, gusa, obezitate, ticalosie, tampenie, complexare, pesta porcina etc.) ci ar fi si altele mult mai grave, preferand relatiile intime cu minori si cu barbati. Faptul ca a fost acuzat de abandon familial, in urma cu cativa ani, se poate explica si datorita metehnelor sexuale de mai sus. Lipsa sa de atasament fata de familie il face sa cauzeze neplaceri atator altor familii.
  6. Toate acuzatiile ireale si fara dovezi la adresa oamenilor le face sub umbrela sa de imunitate parlamentara, in acest moment, desi deja i s-au deschis o serie de procese de calomnie, hartuire etc., fara a avea teama de lege si de Dumnezeu.
  7. Cauzele acestor atacuri rezida din complexele sale pe care le are in relatiile sociale, precum si datorita faptului ca el si acolitii sai nu au avut acces la o serie de licitatii, angajari etc. si are speranta ca aceste declaratii le va folosi, din nou, in scop de santaj.
  8. In fiecare joi, la usa sa se aduna aghiotantii sai, care lucreaza in institutiile din judet, si care ii toarna vrute si nevrute cu scopul de a beneficia de o posibila promovare. Acesti lingai si pupincuristi ai sai sunt sursa sa de informatii pe care le face publice fara a respecta macar regula bunului simt de a le verifica, iar fituica sa le ia de bune si le publica, fara a fi verificate din 3 surse, cum spune deontologia profesionala a jurnalistului.
  9. Aceste declaratii ale sale, facute la adresa unor oameni din jurul sau, sau la adresa unora pe care nici macar nu-i cunoaste, i-au fost specifice “carierei” sale din ’90 incoace. Toate aceste presiuni la adresa institutiilor statului sunt grave incalcari ale legii: trafic de influenta, calomnie, santaj, hartuire etc.
  10. Isi conduce partidul in mod despotic si tiranic, majoritatea membrilor sai neavand coloana vertebrala de a riposta asupra acestuia. Este rusinea partidului si a aliantei din care face parte, asigurandu-le acestora o diminuare masiva a electoratului simpatizant.
  Fie in veci blestemat, senatorul de cacat, Valer Marian!

  • stan Răspunde

   Sunt numai neadevaruri! Aliatii lui Coica lucreaza impotriva domnului senator.
   Nu va lasati calcat in picioare, domnule senator!

  • Vlad Rusu... Răspunde

   Bravooo !!! Sa tragem apa ca pute !

  • Lia Răspunde

   Intrebari pentru Valer Marian:

   1 ce s-a intamplat cu cele 500.000.000.000 datorii la buget ale amicului govor mircea?
   2. aveti vreo contributie la prescrierea faptelor dlui govor?
   3. ati facut interventii pe langa procuror de caz?
   4. cunoasteti averea pe persoane interpuse ale lui govor? si la cat se ridica?
   5. recent ati facut trafic de influenta la inalti functionari pentru schimbarea anumitor directori?
   6. impreuna cu prefectul sunati in fiecare zi la bucuresti ptr schimbarea anumitor oameni?
   7. este adevarat ca l-ati implicat si pe relu fenechiu?
   8. este adevarat ca ati intervenit ptr angajarea anuitor persoane la anumite institutii?

   asta nu este tot.

 25. Nicu Răspunde

  Problemele din PSD Satu Mare sunt arhicunoscute. Gazul pe foc turnat de senatorul Marian, prin declaratiile incendiare de presa,aduc deservicii partidului. Coica trebuie sa riposteze, iar Valer Marian sa fie cat mai urgent schimbat din fruntea organizatiei judetene.

 26. cetatean satmarean (nu pesedist) Răspunde

  Asa este domnule primar. Dar ca sa fii corect pana la capat, fiind primarul tuturor satmarenilor, ar trebui sa ai aceeasi atitudine fata de toate improscarile cu gunoi ale acestui om?! la adresa oricarui cetatean al municipiului indiferent de apartenenta politica. Cand vei face asta vei avea intregul nostru respect, deoarece ai fost votat de catre noi toti nu numai de catre pesedisti. Asa vei dovedi ca democratia chiar functioneaza, fii primarul si aparatorul tuturor nu numai al pesedistilor. Pana atunci nu vad nicio mare diferenta, dar cred ca mai putem spera nu-i asa DOMNULE PRIMAR de SATU MARE (nu de PSD).

  • om Răspunde

   Asa este cum spune Adevarul.
   Marian si-a creat evolutia politica prin santaj asupra colegilor de partid. In acest sens singurul instrument folosit a fost si este gnv.
   Denigreaza toate institutiile statului afectand imaginea acestora si siguranta nationala si pe cea a cetateanului. Jijneste si acuza fara dovezi oameni care nici macar nu fac politica. Scopul sau este de a-si pune sub influenta sa malefica tot judetul, n speranta de a trage diferite foloase.
   De cand l-a prins blestemul pe fostul sau coleg nu indrazneste sa puna mana pe volan. Asta si datorita faptului ca de dimineata tremura daca nu da pe gat o tarie.
   Anul trecut, vrand sa-l imita, fara succes pe primarul Constantei, se imbraca in costum de Che Gevara. Anul acesta fie sa-l prinda si pe el ceea ce merita si sa vedem ca-i va sta mult mai bine in ultima tinuta a laui Chavez.
   Doamne ajuta.

   • danuta Răspunde

    Niciodata sa nu doresti raul cuiva, nici macar unui om rau ! Doreste mereu ca cei buni sa fie rasplatiti si protejati de astre si de cei dragi plecati, prematur , si de cel Bun!…

  • danuta Răspunde

   Cineva, dl. Boureanu, s-a exprimat frumos, afirmand ca-si doreste sa vada, candva, O DREAPTA PUTERNICA SI UNITA ,”…de dragul patriei, nu de alta !”(cum ii place dl Plesu sa spuna), acesta fiind unul din momentele rare in care ii apreciez pozitia inteleapta ! Acest imens USL este un “fat conceput contra naturii “- un mare partid de stanga s-a amestecat cu un partid de dreapta ,ceea ce nu poate dura, e ilogic ,derutant pentru sustinatorii si simpatizantii ambelor parti, trebuie sa admiteti ca e derutant si ca nu poate dura ! Sa vezi un premier de stanga, domnul Ponta , luand masuri de dreapta, si sa vezi un sef de partid de dreapta ,dl.Antonescu, injurand si ocarand dusmanos Vestul – e halucinant de ciudat ! Candva, lucrurile trebuie sa intre pe fagasul normal , cand cei de Stanga (PSD) sa apere drepturile celor saraci si multi, iar cei de Dreapta (PDL, PNL, Alianta Civica,poate si Verzii domnului Cernea ) sa apere drepturile celor isteti, curajosi si creatori de locuri de munca si plus-valoare si dezvoltare si capitalism normal si corect…Imi doresc sa ajungem o tara normala, prospera si cu oameni preocupati de bunastarea lor, de fericirea si sanatatea lor , si nu de supravietuire, doar!
   …Imi doresc ca oamenii politici sa se respecte , chiar daca fac parte din partide diferite , si cu atat mai mult daca sunt parte al unui intreg , al unui singur partid ! PSD este un urias si asa va ramane ! Dar sa ramana si un partid frumos care, mai ales acum, are o sarcina dificila – sa GUVERNEZE , atat local, cat si national. Cei care au sa se ciomageasca ,in cadrul unui partid , sa se ciomageasca ELEGANT, in intimitatea unui sediu de partid sau pe malul Somesului sau la o sala fitness , cu manusi de box .Si sa ne cheme su pe noi sa ne sustinem favoritii .
   …PSD trebuie sa ramana un partid mare si frumos.Toti ceilalti – sa devina un partid mare si frumos (de aceea , trebuie sa se injure frumos, cu eleganta, ca sa-si lase usa deschisa…) si toti ,laolalta , sa faca ce fac toate partidele intr-o tara normala si capitalista – sa urmaresca interesul si bunastarea oamenilor – astfel incat, cei flamanzi si disperati sa nu mai existe decat in folclor , nu stire banala ca iarasi un om s-a sincucis din disperare!

   P.S.Nu dati cu pietre, este opinia unui om care iubeste in aceeasi masura toate partidele, sau nu,iar daca ma intrebati eu pe cine pariez, ei bine, pariez pe omul care are puterea si este in masura sa aduca oraselul nostru , macar la nivelul unui oras invecinat,acesta are nevoie de puteri reale sa faca treaba ! Dar, e o problema interna de partid si deci, cel mai bun sa castige !

   P.S.2 Imi cer scuze daca am fost “obraznicuta” oamenilor mari (domnilor Coica si V.Marian) dar am fost de dragul lor si din respect si drag pentru satmareni ,si promit sa nu mai bodoganesc asa de mult daca domnul primar Coica ne creeaza conditiile si nivelul de trai si viata vesela si frumoasa cum o au baimarenii SI VA DEVENI , cu inima buna, PRIMARUL TUTUROR SATMARENILOR !…

 27. sprijina, Răspunde

  Flaviu says:
  09/03/2013 la ora 18:55

  romanii din CAREI cer drepturi egale cu alte minoritatii maghiare din ROMANIA!!!
  romanii din CAREI cer sa poata avea posibilitatea de a se inscrie la concursurile pentru posturile din primaria Carei din Romania fara sa fie obligati sa cunoasca scris si vorbit limba maghiara!!!!
  romanii din CAREI vor sa ca elevii de la sectia romana sa aiba profesori vorbitori de limba romana si nu care sa le schingiuiasca limba!!!
  Mai ales ,romanii din CAREI solicita posibilitatea de a se proteja MONUMENTELE romanesti de furia celor doi primari UDMR din CAREI!!!!!

 28. T Răspunde

  In lipsa unui feedback al clientilor salonului de biliard este putin probabil sa stim ce facea Crina Dunca pe mese,dar chiar si asa sa pornesti de jos si sa ajungi redactor sef si apoi director nu este putin lucru.Sunt putine reusitele celor care de la orizontala ajung la verticala si raman acolo.”Pocitania “de Bledea este un ziarst bun,inconsecvent si delasator uneori ,ramane printre putinii care stiu sa scrie un articol.

 29. uselist Răspunde

  Azi popo Marian a fost in campanie interna in Oas, singura zona care nu-l cunoaste asa de bine, desi Ciocan este tot o victima a sa.
  A inceput strangerea de fonduri. Asadar le recomand directorilor si celor pe care inca nu i-a demis ca singura solutie sa-i lase in pace este sa faca donatii pentru senator. Asta urmareste prin articolele si declaratiile sale. Procedura e cunoscuta de ani de zile. Mirare ca inca nu a patit-o. Nu are rost sa interveniti la altii, prin altii, daca nu veniti cu bani de acasa pnrru senatorul rusinii.

 30. cetatean Răspunde

  Al doilea mare escros al judetului, dupa Marian Valer, este Govor Mircea.
  Acesta detine marea parte a gnv si este unul din primii tepari de dupa revolutie. Pe vremea cand ii functiona bordelul La Mircea, anii ’90, a tepuit o banca, luand credute pe care nu le-a mai rambursat, desi si acum ar avea de unde. Cladirea care a fost in garantie, la iesire din ors, peBlaga, se degradeaza de la o zi la alta.
  Allaturi de marian este initiatorul articolellor calomnioase la adresa sefilor de institutii. Motivele sunt mu;te; licitatii, angajari, strangerea de fonduri, placere malefica de a face rau etc.
  Mai multe despre ei ne-ar putea spune, poate,Lia si Adevarul. Ii asteptam. Ceea ce e cunoscut e ca govor si-a pus amanta, secretara sa cea blonda, consilier. Pe vremea bordelului sau a cunoscut-o si pe Dunca.
  Nu se teme de legea pamanteana sau cea divina, desi Dumnezea i-a dat cateva semne ca si bolile fiului sau epileptic, boli si ale organului sexual, ceea ce o determna pe osebcuta blnda sotie a sa, discret si inteligent ssa-si traiasca viata cu placerile sale.
  Asadar, la gunoi cu cei doi, marian si govor.

  • Lia Răspunde

   Intrebari pentru valer marian:

   1 ce s-a intamplat cu cele 500.000.000.000 datorii la buget ale amicului govor?
   2. aveti vreo contributie la prescrierea faptelor dlui govor?
   3. ati facut interventii pe langa procuror de caz?
   4. cunoasteti averea pe persoane interpuse ale lui govor? si la cat se ridica?
   5. recent ati facut trafic de influenta la inalti functionari pentru schimbarea anumitor directori?
   6. impreuna cu prefectul sunati in fiecare zi la bucuresti ptr schimbarea anumitor oameni?
   7. este adevarat ca l-ati implicat si pe relu fenechiu?
   8. este adevarat ca ati intervenit ptr angajarea anuitor persoane la anumite institutii?

   asta nu este tot.

  • Baciuc Răspunde

   Prostule ,nu stii ce vorbesti ! Fa-ti cunoscut numele , daca crezi ca stii asa de multe !

  • Baciuc Răspunde

   Prostule ,nu stii ce vorbesti ! Fa-ti cunoscut numele , daca crezi ca stii asa de multe !

   @ cetatean

  • Concetatean Răspunde

   Cetatene mojic si imbecil.Nu stiu daca ai copii,daca da,sa le dea Dumnezeu sanatate si sa ajunga sa te renege relicva a societatii ce esti.Sa te bucuri de necazul altuia cum faci tu gunoiule e o virtute pe care numai analfabeti ca tine o au.Se vede de la o posta ca esti un NIMENI,care probabil toata viata nu ai realizat nimic.Ma gandesc ca,probabil nici copii n-ai reusit sa-ti faci(poate te-au ajutat altii)din acest motiv nu stii ce inseamna dragostea si durerea sufleteasca a unui parinte.Dumnezeu sa-ti dea numai ce meriti mizerabilule!

 31. ioan Răspunde

  doamne dumnezeule,citesc si ma crucesc.ce fel de oameni sunteti?sa ataci cu atata ura si cu atata nesimtire niste semeni de-ai tai,doar pentru a demonstra ca esti …nu stiu ce….sunteti penibili.chiar nu ma mira ca in lume suntem priviti ca niste nimicuri.nu stim doar sa jignim,sa atacam si sa facem rau altuia,chiar daca o facem dezinteresat.Romanii fac rau de placere.pacat,dar asta este natia .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
olimpiade scolare
Graficul de desfăşurare a olimpiadelor școlare

Sâmbătă, 9.03.2013, se vor desfășura următoarele olimpiade școlare: -          Olimpiada de Istorie - faza judeţeană, la Colegiul Tehnic „Ion I.C.Brătianu”...

Închide