Ultima actualizare: azi, 10:34

Publicitate

Aqua Star: Biletul de intrare între orele 10-13 este de 12 lei

Aquastar Satu Mare (51)La inițiativa Asociației Județene a Pensionarilor și a conducerii municipiului Satu Mare aquapark-ul Aqua Star vine în întâmpinarea sătmărenilor cu o nouă ofertă promoțională.

De luni până vineri, între orele 10:00-13:00, biletul de intrare în complexul acvatic este de 12 lei. Tariful acestui bilet este aplicat tuturor persoanelor (adult, copil, pensionar).  Oferta promoțională este valabilă până la sfârșitul anului!

Nu uitați, se menține în continuare oferta promoțională pentru copii, în fiecare zi de LUNI! La cumpărarea unui bilet de adult sau pensionar, pentru o zi sau chiar și pentru 3 ore, un copil (cu vârsta între 0-14 ani) beneficiază de gratuitate!

Aquapark-ul Aquastar vă oferă posibilitatea petrecerii unei zile întregi fără ca cineva să se plictisească. Aveți numeroase posibilități de petrecere a timpului liber. Indiferent dacă doriți doar să vă scăldați sau dacă doriți ceva mai mult și preferați odihna activă aici veți găsi activitatea potrivită.

Aqua Star – Imperiul Apelor este situat în Satu Mare, pe str. Gorunului nr. 8 iar pentru toate noutăţile, accesaţi www.aquastarsatumare.ro