Ultima actualizare: azi, 08:27

Publicitate

Vara revine la Aqua Star! Vezi cu ce tarif intri în luna noiembrie

vara revine la aquastarVă e dor de vara însorită de la Aqua Star? Ei bine, din data 1 până în 30 noiembrie ”Vara revine la Aqua Star”!

Pe tot parcursul lunii noiembrie revin prețurile verii la aqua park. Biletul de intrare adulți este de 30 lei/zi, copiii (cu vârsta între 3-14 ani) plătesc 15 lei/zi, elevi, studenți până în 25 de ani și pensionari întră cu 20 lei/zi, iar biletul de intrare în Lumea Saunelor este de 10 lei/persoană.

În luna noiembrie se mențin și promoțiile de până acum la Aqua Star. De luni până vineri, între orele 10:00-13:00, biletul de intrare în complexul acvatic este de 12 lei. Tariful acestui bilet este aplicat tuturor persoanelor (adult, copil, pensionar), dar și oferta promoțională pentru copii, în fiecare zi de LUNI! La cumpărarea unui bilet de adult sau pensionar, pentru o zi sau chiar și pentru 3 ore, un copil (cu vârsta între 0-14 ani) beneficiază de gratuitate! Aceste oferte promoționale sunt valabile până la sfârșitul anului!

Aquapark-ul Aquastar vă oferă posibilitatea petrecerii unei zile întregi fără ca cineva să se plictisească. Aveți numeroase posibilități de petrecere a timpului liber. Indiferent dacă doriți doar să vă scăldați sau dacă doriți ceva mai mult și preferați odihna activă aici veți găsi activitatea potrivită.

Aqua Star – Imperiul Apelor este situat în Satu Mare, pe str. Gorunului nr. 8 iar pentru toate noutăţile, accesaţi www.aquastarsatumare.ro