PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

PSD Satu Mare, pregătit de alegeri. 1000 de membri au chefuit la Racşa (FOTO)

Aproximativ 1.000 de persoane au participat sâmbătă la sărbătoarea organizată la căminul cultural din Racşa. Oficial, evenimentul a fost organizat cu ocazia Micii Uniri, zi care se sărbătorește pe 24 ianuarie, scopul manifestării fiind un fel de start pentru mobilizarea generală pentru alegerile europarlamentare din luna mai.

Printre invitați s-au numărat Daciana Sârbu, soţia premierului Victor Ponta, secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi, vicepreşedintele Ioan Rus, sociologul Vasile Dâncu, europarlamentarii Corina Creţu şi Ioan Mircea Paşcu.

În prezidiu au mai stat PSD-işti de prim rang din Maramureş, dar şi PSD-iştii de frunte sătmăreni. Printre invitaţi s-au aflat primari PSD, consilieri, directori de instituţii, membri dar şi simpatizanţi.

Discursurile invitaţilor s-au axat în jurul alegerilor europarlamentare care vor avea loc peste patru luni, targetul PSD fiind de a obţine peste 30% la nivel naţional şi 30% în judeţele din Transilvania.

În cuvântul său, preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, i-a rugat pe invitaţii de la centru să transmită preşedintelui Victor Ponta că „PSD Satu Mare este o organizaţie puternică, disciplinată şi pregătită de campania electorală”.

Invitaţii au fost serviţi cu o masă bogată, nu înainte însă de  a gusta din tradiţionala pălincă de Oaş.