PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

PSD Satu Mare a sărbătorit ”Ziua Internațională a Familiei”

”Ziua Internațională a Familiei” a fost marcată astăzi în sediul PSD Satu Mare, de către Organizația Femeilor Social Democrate, având ca și invitați pe președintele PSD, Mircea Govor, proaspătul PSD-ist Ovidiu Silaghi, viceprimarii Marcela Papici și Radu Roca, precum președintele Colegiului Național al Asistenților Sociali filiala Satu Mare, Mihaela Motoc și asistenții sociali.

Deschiderea evenimentului a fost făcută de către președintele Mircea Govor care a ținut să adreseze câteva cuvinte cu referire la importanța familiei în societate.

”Familia este nucleul de bază în societate.”Ziua Internațională a Familiei” este un prilej de sensibilizare a tuturor cetățenilor și a autorităților privind problemele cu care se confruntă familiile în mod special. În aceeași măsură este o ocazie foarte bună de a celebra uniunea dintre soț, soție și copii. Protejarea familiei este una dintre valorile de bază ale social democrației iar partidul nostru a fost și va fi sprijinul familiilor”, a declarat Mircea Govor.

De asemenea fiecare invitat a ținut câte un mic discurs pe tema acestei zile dedicată familiei, urmând să asiste la prezentarea unui material intitulat ”Rolul în familie, dezvoltarea armonioasă a copilului” pregătit de către președintele Mihaela Motoc. Materialul a fost prezentat de către psihologul și psihoterapeutul Nicoleta Mihali, explicând prin câteva citate importanța copiilor în familie.