Ultima actualizare: azi, 13:19
Locale

PSD Satu Mare a sărbătorit ”Ziua Internațională a Familiei”

conferinta PSD (10)”Ziua Internațională a Familiei” a fost marcată astăzi în sediul PSD Satu Mare, de către Organizația Femeilor Social Democrate, având ca și invitați pe președintele PSD, Mircea Govor, proaspătul PSD-ist Ovidiu Silaghi, viceprimarii Marcela Papici și Radu Roca, precum președintele Colegiului Național al Asistenților Sociali filiala Satu Mare, Mihaela Motoc și asistenții sociali.

Deschiderea evenimentului a fost făcută de către președintele Mircea Govor care a ținut să adreseze câteva cuvinte cu referire la importanța familiei în societate.

”Familia este nucleul de bază în societate.”Ziua Internațională a Familiei” este un prilej de sensibilizare a tuturor cetățenilor și a autorităților privind problemele cu care se confruntă familiile în mod special. În aceeași măsură este o ocazie foarte bună de a celebra uniunea dintre soț, soție și copii. Protejarea familiei este una dintre valorile de bază ale social democrației iar partidul nostru a fost și va fi sprijinul familiilor”, a declarat Mircea Govor.

De asemenea fiecare invitat a ținut câte un mic discurs pe tema acestei zile dedicată familiei, urmând să asiste la prezentarea unui material intitulat ”Rolul în familie, dezvoltarea armonioasă a copilului” pregătit de către președintele Mihaela Motoc. Materialul a fost prezentat de către psihologul și psihoterapeutul Nicoleta Mihali, explicând prin câteva citate importanța copiilor în familie.

 

13 comentarii

 1. lorand Răspunde

  Da blonda lui Govor mai face politica? Nu prea am mai vazut-o pe scena politicii satmarene.

  Sisi marele PSDist :)))

 2. gica Răspunde

  Jos PSD Jos PDL devoratori de bani publici si fonduri europene. Petre Muresan, Holdis PDL Ovidiu Silaghi PSD ce voturi asteptati eventual funduri.
  Citeste

 3. anne2595 Răspunde

  Foarte frumos! Familia este importanta si ma bucur ca PSD-ul ne-a atras atentia asupra acestei zile. Felicitari!

 4. sotiorul Răspunde

  da pe noi cine ne baga in seama cand venim de l a servici??? voi va distrati cu partidu si noi nu avem de mancare pe masa ca psd ia muierile la sedinte….

 5. sotiorul Răspunde

  familia conteaza cel mai putin pt pesedisti sau cel putin familia mea pe care iei o fura ca sa arate la lume o minciuna de familie…

 6. dan Răspunde

  Patronul stabilimentului La Mirciuca – este intemeietorul multor familiii !!!!!! Cine ne da lectii/??????? Scarba!!!!!!!!!!!

 7. srg. Răspunde

  PSD este o mare familie in creste .Este normal sa sarbatorim!!!!

 8. votant Răspunde

  votez PNL!!!votez PNL!!!votez PNL!!!votez norica nicolai!
  crin antonescu presedinte!

 9. Andrei Răspunde

  TSD e cea mai mare familie de tineri !!!
  Forta TSD !

 10. GICA Răspunde

  TSD este o “fortareata” 😀 dar cel mai important lucru e ca este o familie ! nu sunt “muieri” sunt femei,care muncesc,isi dau interesul zi de zi si toata iscusinta pentru a schimba ceva in tara aceasta,au dreptul ca oricare om sa sarbatoreasca…Multumesc 🙂 !!!

 11. mihai Răspunde

  Gica prostu omul nostru.

 12. dumitru Răspunde

  eu sunt o victima acestui ,om nul pot numi ,este un baron din judetul satu mare mo amenintat ca ma da afara din servici cea ce a si facut dar exista un dumnezeu si pentru el ,incat a amenintat pe director ca il demite daca nu ma da afara pe mine din servici din cauza ca nam dus voturi la psd va dati seama e mai rau ca pe timpul lui ceausescu credetima ca asa este este un pericol cu astia de la psd la conducere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
PDL reclamă PMP că a făcut campanie electorală în incinta Colegiului Ioan Slavici

Preşedintele TDL Satu Mare, avocatul Adrian Cozma, a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că a depus sesizare împotriva PMP...

Închide