PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Rezultatele Concursurile Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă, faza județeană

În data de 05.06.2014, începând cu ora 09.00, pe terenul de fotbal din Oraşul Livada s-a desfăşurat faza judeţeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă.

La întrecerea Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă au participat următoarele comune: Sanislău, Andrid, Bârsău, Foieni, Supur, Halmeu, Apa, Turulung, Medieşu Aurit, Livada, Pomi, Micula, iar din partea Serviciilor Private pentru Situaţii de Urgenţă au participat echipele: SC Unio SA Satu Mare şi RA Aeroportul Satu Mare.

Echipele participante s-au întrecut în următoarele probe: Pista cu obstacole pe 100 m; Ştafeta 4 x 100 m; Dispozitivul de intervenţie, clasamentul fiind următorul:

SVSU: Locul I – Comuna Bârsău

           Locul II – Comuna Pomi

           Locul III – Comuna Turulung

SPSU: Locul I – SC Unio SA Satu Mare

          Locul II – RA Aeroportul Satu Mare

Ocupantele locului I de la S.V.S.U., respectiv S.P.S.U. vor reprezenta judeţul la faza interjudeţeană, care se va organiza la începutul lunii iulie a acestui an, în judeţul nostru.

Cu această ocazie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare felicită echipele participante şi aduce mulţumiri Primăriei Oraşului Livada, care a avut o contribuţie deosebită la organizarea în bune condiţii a competiţiei.