Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Rezultatele Concursurile Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă, faza județeană

DSC_4315În data de 05.06.2014, începând cu ora 09.00, pe terenul de fotbal din Oraşul Livada s-a desfăşurat faza judeţeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă.

La întrecerea Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă au participat următoarele comune: Sanislău, Andrid, Bârsău, Foieni, Supur, Halmeu, Apa, Turulung, Medieşu Aurit, Livada, Pomi, Micula, iar din partea Serviciilor Private pentru Situaţii de Urgenţă au participat echipele: SC Unio SA Satu Mare şi RA Aeroportul Satu Mare.

Echipele participante s-au întrecut în următoarele probe: Pista cu obstacole pe 100 m; Ştafeta 4 x 100 m; Dispozitivul de intervenţie, clasamentul fiind următorul:

SVSU: Locul I – Comuna Bârsău

           Locul II – Comuna Pomi

           Locul III – Comuna Turulung

SPSU: Locul I – SC Unio SA Satu Mare

          Locul II – RA Aeroportul Satu Mare

Ocupantele locului I de la S.V.S.U., respectiv S.P.S.U. vor reprezenta judeţul la faza interjudeţeană, care se va organiza la începutul lunii iulie a acestui an, în judeţul nostru.

Cu această ocazie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare felicită echipele participante şi aduce mulţumiri Primăriei Oraşului Livada, care a avut o contribuţie deosebită la organizarea în bune condiţii a competiţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.