PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Draxlmaier Satu Mare scoate la concurs 500 de posturi

Draxlmaier Satu Mare va scoate la concurs în acest an 500 de posturi de montatori subansamble și maiștri în producție. 

Directorul de resurse Umane, Nicoleta Calugea, a afirmat astăzi în cadrul evenimentului Ziua Porților Deschise, că până la sfârșitul acestui an, firma va angaja 500 de oameni, iar pe lângă salariul de bază, le va oferi tichete de masă, premii anuale, bonusuri de performanță, servicii anuale de prim ajutor oferite prin intermediul celor două cabinete medicale din sediul fabricii, precum și transport gratuit sau parțial subvenționat de către companie.

În prezent, Draxlmaier Satu Mare are peste 7000 de angajați, din care peste 2000 au fost angajați în perioada ianuarie 2013 – iunie 2014.

Compania produce și furnizează celor mai importanți producători de automobile, sisteme de cablaje moderne, interioare luxoase, componente electrice și electronice.

Directorul Tehnic Draxlmaier Satu Mare, Ioan Hodrea, a declarat că din întregul grup al companiei doar în Satu Mare se produc cablaje de înaltă tensiune, viitorul fiind unul electric, fără poluare și consum de carburanți. De asemenea, Ioan Hodrea a mai precizat faptul că fabrica din Satu Mare are cel mai mare număr de angajați, compania deținând cinci fabrici în România.

Cu ocazia acestui eveniment, s-a vizitat o linie de producție a fabricii Draxlmaier.