Ultima actualizare: ieri, 21:39
Locale

Draxlmaier Satu Mare scoate la concurs 500 de posturi

Draxlmaier Satu Mare (29)Draxlmaier Satu Mare va scoate la concurs în acest an 500 de posturi de montatori subansamble și maiștri în producție. 

Directorul de resurse Umane, Nicoleta Calugea, a afirmat astăzi în cadrul evenimentului Ziua Porților Deschise, că până la sfârșitul acestui an, firma va angaja 500 de oameni, iar pe lângă salariul de bază, le va oferi tichete de masă, premii anuale, bonusuri de performanță, servicii anuale de prim ajutor oferite prin intermediul celor două cabinete medicale din sediul fabricii, precum și transport gratuit sau parțial subvenționat de către companie.

În prezent, Draxlmaier Satu Mare are peste 7000 de angajați, din care peste 2000 au fost angajați în perioada ianuarie 2013 – iunie 2014.

Compania produce și furnizează celor mai importanți producători de automobile, sisteme de cablaje moderne, interioare luxoase, componente electrice și electronice.

Draxlmaier Satu Mare (1)

Directorul Tehnic Draxlmaier Satu Mare, Ioan Hodrea, a declarat că din întregul grup al companiei doar în Satu Mare se produc cablaje de înaltă tensiune, viitorul fiind unul electric, fără poluare și consum de carburanți. De asemenea, Ioan Hodrea a mai precizat faptul că fabrica din Satu Mare are cel mai mare număr de angajați, compania deținând cinci fabrici în România.

Cu ocazia acestui eveniment, s-a vizitat o linie de producție a fabricii Draxlmaier.

 

16 comentarii

 1. niciun site fara analfabeti Răspunde

  corect se scrie in subtitlu : maistri (un singur i) !

 2. haja Răspunde

  Dak vreti sa vedeti un lagar de exterminare puteti sa va angajati.cat despre director ..un cacat de om care tine halatele pe oameni la 40 de grade .. cacat de firma ..anu trecut a murit un om deoarece nu a primit bilet de invoire si nu a fost nici o ancheta .. cam asa functioneaza lucrurile

 3. Ala Mic Răspunde

  mereti mah cu fabrica voastra de rahat lucrati oameni ca pe animale pe un salar de kacat si nici macar nu stiti sa respectati oameni vb cu ei ca cu niste animale si neamtu cere calitate voi cereti cantitate deci calitatea lasa de dorit asta este drexlamaier=))))

 4. hahaprodaction Răspunde

  mereti dreku cu drexu vostru lucrati oameni ca pe niste animale pentru un salar de kacat si nici macar nu stiti sa dati putin respect la muncitori in frunte cu directoru neamtu cere calitate voi cereti cantitate deci numai calitate nu iese in drexlamaier va pupa jan =)))

 5. angajat Răspunde

  angajativa ca dupa o luna lichidati cand vedeti ce-i acolo.unde este ITM cand sunt 45 de grade,mai ales in debitare,si carnatul ala da Szabi te ameninta cu penalizari dc dai halatu jos.o sa dea el peste un nebun si o sa vada el.este inuman ce se intampla in fabrica aia

 6. Lu-Back Răspunde

  Maistri incompetenti, numiti pe nu stiu ce criteriu. Probabil pe euroi.Nu au nici respect, mint de ingheata apa,vorbesc urat cu inferiorii, pe superiori insa le ling in cur.Unii nu au nici macar varsta pentru o asemenea functie. Spuneti-mi ce experienta are un maistru de 25 de ani? Este el constient cant bate joc de un cap de familie? Acestea sunt principalele motive pentu care pleaca oameni de la Drexi.Nu degeaba se spune StressMayer.In rest neamtu nu cred ca are vre-o vina, dupa parerea mea nici nu stie ce-i pe acolo.Nu ar fi o fabrica rea daca muncitorul ar fi apreciat la adevarata ei valoare, in primul rand de OM. Orice numire in functii mai mari decat cea de sef de echipa( ca aia saracii execut niste ordine proaste, si bineanteles unii dintr-e ei au si exces de zel iar pe astia l-as elimina complet din functie), pe candidati primadata le-as examina psihologic, inclusiv pe cei in functie.

 7. ANONIM Răspunde

  da e bine la drm dar contractele dupa un an jumate tot pe determinat sunt atunci care este explicatia
  omul vrea ceva sa realizeze si nu poate de ce ?din cauza conduceri fiindca angajeaza personal si il lichideaza cand expira contractul
  cine vrea sa lucreze nu este acceptat iar pe omul care nu munceste este cel mai apreciat uni maistri si sefi de echipa incompetenti si unde tie cu 8 clase va dati seama cine ne comanda.

 8. Tataran Any Carausan Răspunde

  da frumos la drm hahahahahaha

 9. Ciprian Tempe Răspunde

  de ce isi bat joc de cei de acolo…lesa omu sa lucreze frumos si nu mai lichideaza nimeni….rusine

 10. Lumi Balogh Răspunde

  DACA RESPECTIVU AR FII IN LOCUL LUI SZABI CE-AR FACE???CA DOAR SI EL CERE CE I SE CERE…….

 11. BlowJob Base Răspunde

  Ia mai taceti bre din gura !!!Credeti ca ne-au “spart” nemtii si americanii in ’89 asa,de amoru’ artei ???Nu ca sa devenim sclavi ??Voi sunteti chiar atat de fraieri ??Ne-am dorit “democratie”,acum o avem !!Avem m-U.E. !!!Hai pa !!

 12. toma Răspunde

  logic, daca liberatea se pierde, atunci sclavia se castiga: prin CONCURS! HAHAHAHA…

 13. Cristian Titea Răspunde

  decat la drm mai bn sapa de lemn

 14. Pijivschi anatoli Răspunde

  Eu am lucrat in acest domeniu in moldova…ash vrea sami oferiti un loc de munca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
124 apartamente vor fi reabilitate termic cu 2 milioane de lei

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel a semnat joi, 17 iulie 2014, contractul de finanţare ,,Măsuri de eficienţă...

Închide