PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Virgil Enătescu consideră că viceprimarul Marcela Papici este “autorul moral” al uciderii actriței

Academicianul Virgil Enătescu acuză administraţia locală, în mod direct pe viceprimarul Marcela Papici, că este incapabilă să gestioneze problema asistaților sociali, făcând referire la cazul crimei actriței sătmărene.

În cadrul unei conferințe de presă susţinută la sediul ACL, academicianul Virgil Enătescu a făcut câteva precizări cu privire la crima de sub pod, unde a fost omorâtă o actriță sătmăreană, acuzând administrația locală de incapacitatea de a rezolva problema celor care stau sub pod. Potrivit acestuia, persoanele de sub pod sunt persoane neidentificate, fără domiciliu, care pun în pericol viețile cetățenilor sătmăreni și nu se iau măsuri de siguranță publică.

Vina cea mai mare, susține academicianul, o are viceprimarul Marcela Papici, care acum ar avea alte preocupări, fiind în campanie electorală.

”O acuz pe Marcela Papici că este autoare morală în faptul că s-a produs crima de către acei derbedei de sub pod împotriva acelei artiste. O acuz efectiv pentru că a crescut șansele pentru crimă. I-am atras atenția de când a fost omorâtă aceea fetiță și ei au stat și au dat ajutoare la criminali. Uitați-vă ce înseamnă inteligența ajunsă la nivel de Primărie”, a declarat Virgil Enătescu.