PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Sătmăreanca Alexandrina Şuta, în semifinala concursului ”Cea mai Sexy Mămică din România” (FOTO)

O sătmăreancă a ajuns în semifinală la concursul ”Cea mai sexy mămică din România”, lansat de matinalii Răzvan și Dani. Numele ei este Alexandrina Șuta, are 33 de ani și este mămica unui băiețel de numai un an și șapte luni.

Concurenta s-a înscris în concurs în data de 29.11.2014, iar astăzi a fost contactată telefonic pentru a intra în direct, în emisiune. Dani, prezentatorul emisiunii, a întrebat-o pe frumoasa mămică despre programul zilnic pe care îl are cu fiul ei, candidata răspunzând că sunt foarte matinali și de asemenea foarte activi. Ea, împreună cu fiul ei, merg în fiecare dimineață la sală, unde timp de o oră amândoi fac sport.

Pozele cu care s-a înscris sătmăreanca în concurs au stârnit curiozitatea prezentatorilor, asta pentru că în una din pozele trimise, sătmăreanca apare pe o plajă cu o placă de surf. În cadrul intervenției în direct, Dani a pus-o pe concurentă să facă o demonstrație de surf dar și să explice tehnicile sportului, test pe care frumoasa mămică l-a trecut cu brio, impresionându-i pe prezentatori şi cameramani.

Dacă va ajunge în finală, sătmăreanca Alexandrina Șuta poate fi câștigătoarea unui frumos inel cu diamant.

Puteţi vedea înregistrarea aici: Alexandrina Şuta la Răzvan şi Dani