Ultima actualizare: azi, 10:47
Locale

Sătmăreanca Alexandrina Şuta, în semifinala concursului ”Cea mai Sexy Mămică din România” (FOTO)

img (1)O sătmăreancă a ajuns în semifinală la concursul ”Cea mai sexy mămică din România”, lansat de matinalii Răzvan și Dani. Numele ei este Alexandrina Șuta, are 33 de ani și este mămica unui băiețel de numai un an și șapte luni.

Concurenta s-a înscris în concurs în data de 29.11.2014, iar astăzi a fost contactată telefonic pentru a intra în direct, în emisiune. Dani, prezentatorul emisiunii, a întrebat-o pe frumoasa mămică despre programul zilnic pe care îl are cu fiul ei, candidata răspunzând că sunt foarte matinali și de asemenea foarte activi. Ea, împreună cu fiul ei, merg în fiecare dimineață la sală, unde timp de o oră amândoi fac sport.

Pozele cu care s-a înscris sătmăreanca în concurs au stârnit curiozitatea prezentatorilor, asta pentru că în una din pozele trimise, sătmăreanca apare pe o plajă cu o placă de surf. În cadrul intervenției în direct, Dani a pus-o pe concurentă să facă o demonstrație de surf dar și să explice tehnicile sportului, test pe care frumoasa mămică l-a trecut cu brio, impresionându-i pe prezentatori şi cameramani.

Dacă va ajunge în finală, sătmăreanca Alexandrina Șuta poate fi câștigătoarea unui frumos inel cu diamant.

Puteţi vedea înregistrarea aici: Alexandrina Şuta la Răzvan şi Dani

 

7 comentarii

 1. clubul de Stingheri. Răspunde

  Bravo Satu Mare vom ieși în evidenta în tara cu o ….

 2. ati inebunit Răspunde

  ma dapoi acest portal promoveaza toate …..

 3. moscraciun Răspunde

  da ….?

 4. mm Răspunde

  I ai tinut cumva lumanarea ,sau vorbeste invidia din tine? Se vede dupa repetitie ca primele doua comentarii sunt una si aceeasi persoana si inca una foarte frustrata si complexata .

 5. nelu chioru Răspunde

  Scuza ți va rog trebuie sa promovam stingheri și curele câte se folosesc de copii sa și facă o imagine pozitiva

 6. aaaaa Răspunde

  Te scuzam ,, chiorule“ ,te scuzam pentru ca esti demn de mila…,iar cat despre acuzele ce le postati pe aici,vorbiti doar din barfe si asta spune tot despre voi.

 7. invidia ucide lumea Răspunde

  Nu are cum sa placa omului un om care are succes mereu va exista invidie ramai așa pozitiva și frumoasa cum te știu bafta știu ca vei câștiga tu iar comentariile negative sa te facă puternica dacă era una urata era problema cum de a promovat-o pe ea iar de frumusețea ta nu cum sa se lege pt e vizibila și așa scot putoarea invidiei din ei cum pot prin cuvinte jignitoare.:*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Concert Talisman şi foc de artificii la Satu Mare, de Ziua Naţională a României (FOTO)

Trupa Talisman, una dintre cele mai iubite, dar și longevive formații românești, a concertat în această seară, în Piața 25...

Închide