PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Sătmărean bătut într-un bar de agenţii unei firme de protecţie. A fost operat de urgenţă

Un sătmărean de 25 de ani a fost operat de urgenţă la Spitalul Judeţean Satu Mare după ce a fost bătut crunt de agenţii unei firme de protecţie, într-un bar din oraş.

          În data de 03.01.2015, în jurul orei 10.00, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați de către Spitalul Județean Satu Mare despre faptul că, în jurul orei 04.00, a fost adus cu ambulanța la UPU Satu Mare T. Arnold de 25 ani, care a fost diagnosticat cu traumatism abdominal, ruptură de mezenter și heroperitoneu, necesitând intervenție chirurgicală de urgență.

Din concluziile provizorii ale medicului legist a rezultat că acesta necesită 22 – 25 zile de îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viața în pericol.

În urma verificărilor întreprinse de către polițiști a rezultat că T. Arnold aflându-se într-un bar de pe raza municipiului Satu Mare, pe fondul unor discuții contradictorii ce au degenerat într-o altercație, a fost agresat de către agenții de securitate ai unei firme de pe raza municipiului.

În cauză se efectează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare din culpă.

Sursa: Poliţia Satu Mare