Ultima actualizare: azi, 11:50

Locale

Sătmărean bătut într-un bar de agenţii unei firme de protecţie. A fost operat de urgenţă

bataieUn sătmărean de 25 de ani a fost operat de urgenţă la Spitalul Judeţean Satu Mare după ce a fost bătut crunt de agenţii unei firme de protecţie, într-un bar din oraş.

          În data de 03.01.2015, în jurul orei 10.00, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați de către Spitalul Județean Satu Mare despre faptul că, în jurul orei 04.00, a fost adus cu ambulanța la UPU Satu Mare T. Arnold de 25 ani, care a fost diagnosticat cu traumatism abdominal, ruptură de mezenter și heroperitoneu, necesitând intervenție chirurgicală de urgență.

Din concluziile provizorii ale medicului legist a rezultat că acesta necesită 22 – 25 zile de îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viața în pericol.

În urma verificărilor întreprinse de către polițiști a rezultat că T. Arnold aflându-se într-un bar de pe raza municipiului Satu Mare, pe fondul unor discuții contradictorii ce au degenerat într-o altercație, a fost agresat de către agenții de securitate ai unei firme de pe raza municipiului.

În cauză se efectează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare din culpă.

Sursa: Poliţia Satu Mare

24 comentarii

  1. eu Răspunde

    Asa ceva doar in satu mare vezi!!o fi fost de la Fusle?sau de la Mulcutan?

  2. raul Răspunde

    Din nefericire acesti indivizi din firmele de paza, ca oameni nu le pot spune deoarece se poarta ca niste animale, sint cei mai agresivi,chiar si politistii se tem de ei! pentru ei nu există lege?????????????

  3. basistul Răspunde

    Daca i-a fost pusa viata in pericol este tentativa de omor. Firmei de paza trebuie sa ii se ridice licenta de functionare de catre MAI.

    • silviu Răspunde

      Trebuie sa raspunda penal angajatul firmei de paza , incadrarea juridica fiind tentativa de omor nicidecum vatamare corporala din culpa.
      Deseori angajatii firmelor de paza incalca atributiunile de servici , acestia fiind angajati fara un test psihologic .

      • barmanu Răspunde

        Firma raspunde solidar cu angajatul, urmarirea penala si trimiterea in judecata se poate dispune si fata de persoana juridica.

    • bum bum Răspunde

      Bravoo! 1 DOMN CARE JUDECA!!!imobilizareee..asa se procedeaza….si sectie..amenda..2000 euro..!!!!si nimeni nu mai sare!!!acu fiecare mucos are 1000 de euro si merge sa sara sa sparga….ca in vremurile cand era scolar.!!!multi au ramas la nivelu acela!!!

  4. Satmareanu G. Răspunde

    nu e mare mirare ca s-a intamplat asta , nu e nici prima si probabil nu va fi nici ultima data , mare pacat pentru acel tanar care e totusi in spital,chiar daca a fost vina lui in acel scandal, aceste firme trebuie sa aibe niste proceduri standard de imobilizare,nu sa te rupa in bataie … din experientele ultimelor scandaluri cu firmele de protectie din satu mare , doar ei au iesit invingatori si “in ring” si in instanta si asta deoarece ei au suficienti bani ca sa cumpere pe oricine , mai rau e ca acesti asa zisi agenti de paza isi cam fac de cap prin toate localurile orasului fara ca nimeni sa ii ia la rost, e aiurea, inca traim intr-un oras al baronilor…probabil intr-o buna zi va da cineva in ei atat de tare incat nu vor sti ce li s-a intamplat. DNA 😀

  5. satmarean Răspunde

    da ma G. ,…sa vina DNAul..Dumezeul Roamaniei!!vom ajunge sa ne rugam la DNA nu la biserica!!si daca vom continua asa vom aj iar ca inaite de 89, la securitate!

  6. titu msaors Răspunde

    O fost firma lui mulcutan ase se intimpla cind firma lui mulcutan nu este controlata plus agentii din firma lui mulcutan sunt cunoscuti si ca hoti…..

  7. cititorul Răspunde

    pate este firma lui Stef-Govor,numa-i ei au asa curaj,

  8. Γιάννης καθώς Răspunde

    Bagamias pl in firma mami lor de jigodi au ajuns mai rau ca racheti ;

  9. Γιάννης καθώς Răspunde

    Bagamias pl in firma mami lor de jigodi au ajuns mai rau ca racheti ;

  10. popa prostu Răspunde

    Fusleeeee este firma ca patronul de cind se iubeste cu fosta prostituata ssu dama de companie pe nume daiana sau sus pe tocuri crede cs este orssul lui osan analfabet ce i

  11. gelu Răspunde

    Nu este mulcutan ca ala i tare prost sa prinda contract in oras se vede ca i fusle cu golanii lor puscariasi

  12. Andrei Răspunde

    Din pacate acea firma de paza are monopol in Satu Mare insumand contracte de peste 2 miliarde pe luna. Din banii aia platesc si toti sefii de servicii din politie care ii acopera nu numai la batai. De aceea isi permit asa multe.

  13. lufi pufi Răspunde

    Este firma mafiotilor fusle ei controleaza orasul niste animale fara scoala….a am uitst sunt in psd deci…..

  14. 99sm01 Răspunde

    De ce acuzati agentii de paza fara a sti ce sa intamplat defapt???agentii au fost injurati loviti de catre persoana aia si prietenii lui..nu e normal asa ceva..daca nu ar fi agentii de paza ar fi haos in toate cluburile si barurile din orashu asta..asa ca aveti putin respect si judecati abia dupa ce sunteti siguri de ceea ce sa intamplat!!!

  15. 98smo1 Răspunde

    Ne psre rau dar fusle si agentii fara scoala se plece din oras si dar intr zi loate o sa impusc un rahat de la fusle ca deja mi scirba de ei

  16. Victor Gheorghe Casonyi Răspunde

    Se antampla multe cazuri, dar mai rau e ca de multe ori chiar politisti sa faca mari greseli, cum sa antamplat si an cazul meu ca am fost batut si la urma tot eu am fost pus sub acuzare si cercetat nevinovat chiar,si cu permisul suspendat de mai bine de 2 ani . Foarte neserioasa politia an multe cazuri.

  17. mirel Răspunde

    Ma voi vb de oamenii de paza apoi cine dracu va pune sa va imbatati de la 2 pahare de jack si sa va credeti invicibili ? Daca acei indivizi nu deranjau persoanele din local si nu sareau la oameni de paza.. nu se intampla toate acestea.. si cu seful firmei ce treaba aveti voi cu seful.. ? voi sunteti doar gelosi pe el si va roade ciuda.. ca el este un om de succes si voi nu aveti o chifla in burta.. ati dori voi sa fiti ca el dar sunteti prea prosti si deaia nu veti avea niciodata succes in viata Futava dracu de tantalai.. muritori de foame ce sunteti mergeti si voi la un net cafe platiti 1 leu ora si bani aia din cersit.. si va apucati sa comentati despre lucruri despre care nici nu aveti habar.

  18. xxx96 Răspunde

    Cei de la fusle sunt dar niste fraieri pampalai care atunci cand nu sunt imbracati in acel echipament se pisa pe ei de frica!! Nu am nici o treaba cu firma de protecti dar angajatii se cred tari in clanta dar cum ziceam, doar imbracati cu echipament!!

  19. sssssss Răspunde

    As dori sa va aduc la cunostinta o postare de pe facebook al unui angajat de la presupusa firma fusle security care suna cam asa:”Cei care viseaza sa ne bata,ar trebui sa se trezeasca si sa isi ceara scuze.” – by angajat Fuşle

    https://m.facebook.com/photo.php?fbid=828738643855309&id=100001575437423&set=a.225689257493587.58323.100001575437423&source=48

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.