PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Alegeri în PSD Satu Mare. Pe cine susţine Mircea Govor la preşedinţie

Preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă că până la finalul lunii martie vor avea loc alegeri în filiala judeţeană. Mircea Govor a precizat că va candida dacă vor fi interesaţi de funcţia de preşedinte doar “băgători de seamă”, afirmând că-l sprijină pe Nicolae Bura, dacă va dori să ocupe această funcţie.

Mircea Govor a afirmat că la Comitetul Executiv Naţional s-a stabilit că până la Consiliul Naţional al PSD, care va fi în 20-21 martie, să fie alegeri în toate organizaţiile din ţară.

Toţi cei care sunt interesaţi pot să facă încălzirea de acum şi să participe la alegerile pentru funcţiile de preşedinţi. Acest lucru e valabil şi în Satu Mare. Am vrut să transmit acest mesaj pentru că în ultimul timp, în special după ce am pierdut alegerile prezidenţiale din 16 noiembrie, foarte mulţi colegi din ţară şi din Satu Mare, erau în forfotă continuă, agitaţie. Să nu mai fie agitaţi, să stea liniştiţi, i-am anunţat să aibă timp să-şi facă campanie electorală. Toţi cei care îşi doresc înalta funcţie de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Satu Mare să se pregătească pentru că vor fi alegeri“, a delcarat Mircea Govor.

Întrebat dacă îşi va depune candidatura pentru un nou mandat, Mircea Govor a spus: “Depinde. Dacă vor candida oameni cu care eu cred că se poate merge înainte în aşa fel încât această organizaţie să funcţioneze, n-o să mai candidez. Dacă o să vină numai băgători de seamă probabil că voi candida“.

Vicepreşedintele CJ a mai precizat că “dacă va candida Nicu Bura nu voi candida“.