PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Barajul din Călinești Oaș, curățat de elevii din localitate

Elevii Școlii Gimnaziale din comuna Călinești-Oaș au dovedit încă o dată că iubesc natura, fapt pentru care s-au implicat în colectarea mizeriei de pe marginea lacului din Călinești-Oaș.

Au participat la această acțiune profesorii : Botoiu Rodica prof. de chimie cu un efectiv de 15 copii , Bura lacob prof. de tehnologie cu un efectiv de 18 copii, Malea Ana prof. de biologie cu un efectiv de 18 copii , Gavris Mihaela prof. de matematică cu un efectiv de 13 copii , Koos Petrus Florentina prof. de română cu un efectiv de 27 copii , Marcut Alexandra prof. geografie , Sofonea Lavinia prof. engleză, au mai participat angajați din cadrul Primăriei Călinești Oaș precum și beneficiarii venitului minim garantat (conf. legii 416 /2001).

De asemenea, au fost prezenți S.G.A Satu Mare , șef de sistem Tuturaș Gheorghe, șef formație Baraj Călinești Condor Oliver, șef formație Turț Tarna Mare, Bănățeanu Florinel, șef formație Turulung Szabo Arpad, colectivul formației Negrești-Oaș. Aceștia au colectat aproximativ 80 m cub de peturi și mizerii .

”Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat la această acțiune de interes local în special elevilor și profesorilor de la Școala Gimnazială Călinețști-Oaș și fac un apel la întreaga populație a Țării Oașului să se alăture acestor voluntari pentru a menține un mediu curat și sănătos”, a declarat viceprimarul comunei Călinești Oaș, Birtoc C.V. Dinu.