Ultima actualizare: ieri, 20:16
Locale

Barajul din Călinești Oaș, curățat de elevii din localitate

SDC18759Elevii Școlii Gimnaziale din comuna Călinești-Oaș au dovedit încă o dată că iubesc natura, fapt pentru care s-au implicat în colectarea mizeriei de pe marginea lacului din Călinești-Oaș.

Au participat la această acțiune profesorii : Botoiu Rodica prof. de chimie cu un efectiv de 15 copii , Bura lacob prof. de tehnologie cu un efectiv de 18 copii, Malea Ana prof. de biologie cu un efectiv de 18 copii , Gavris Mihaela prof. de matematică cu un efectiv de 13 copii , Koos Petrus Florentina prof. de română cu un efectiv de 27 copii , Marcut Alexandra prof. geografie , Sofonea Lavinia prof. engleză, au mai participat angajați din cadrul Primăriei Călinești Oaș precum și beneficiarii venitului minim garantat (conf. legii 416 /2001).

De asemenea, au fost prezenți S.G.A Satu Mare , șef de sistem Tuturaș Gheorghe, șef formație Baraj Călinești Condor Oliver, șef formație Turț Tarna Mare, Bănățeanu Florinel, șef formație Turulung Szabo Arpad, colectivul formației Negrești-Oaș. Aceștia au colectat aproximativ 80 m cub de peturi și mizerii .

”Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat la această acțiune de interes local în special elevilor și profesorilor de la Școala Gimnazială Călinețști-Oaș și fac un apel la întreaga populație a Țării Oașului să se alăture acestor voluntari pentru a menține un mediu curat și sănătos”, a declarat viceprimarul comunei Călinești Oaș, Birtoc C.V. Dinu.

2 comentarii

  1. Bura Florica Si Tibi Răspunde

    Un Gest foarte frumos din partea tuturora bravo…

  2. Bura Florica Si Tibi Răspunde

    Un Gest foarte frumos din partea tuturora bravo…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.