PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Colindători și cadouri la petrecerea de final de an a liberalilor sătmăreni

Conducerea județeană și conducerea municipală a Partidului Național Liberal Satu Mare, împreună cu membrii partidului au sărbătorit în această seară la petrecerea organizată de final de an. Liberalii sătmăreni au primit colindători și au oferit cadouri din partea lui Moș Crăciun.

Vrem prin această întâlnire să adunăm laolaltă toată conducerea județeană, conducerea municipală a partidului, președinții din fiecare localitate din județul Satu Mare, pentru a ne bucura împreună de apropierea Sărbătorilor de Iarnă și de a asculta minunatele colinde românești. De asemenea, să stăm să discutăm despre idei și strategii pentru anul 2016. În această seară vom avea și colindători care bineînțeles vor primi cadouri de la Moș Crăciun”, a declarat co-președintele PNL Satu Mare, Romeo Nicoară.

Încântat și plin de optimist, co-președintele PNL, Adrian Cozma, a afirmat că este o ultimă întâlnire din acest an, un an greu dar cu mari speranțe în anul 2016.

Este ultima întâlnire din acest an, un an care din punctul nostru de vedere, a fost mai greu, dar anul viitor se arată un an foarte bun. Le mulțumim sătmărenilor pentru că ne susțin, că au încredere în noi și cred că putem să facem un alt fel de politică. Nu în ultimul rând, țin să le mulțumesc membrilor de partid, cei care sunt alături de noi și credem că în viitorul an, în anul 2016 va fi mai bun în care într-adevăr putem da sătmărenilor ceea ce au nevoie, o administrație eficientă și de ce nu, viitorul primar al municipiului Satu Mare”, a declarat Adrian Cozma.

Gânduri bune le-a transmis colegilor de partid și co-președinta organizației municipale a PNL Satu Mare, Ileana Blidar. Aceasta în discursul ei a subliniat faptul că sunt o echipă puternică și că în anul viitor își dorește să fie cât mai uniți și cât mai mulți.

După discursurile liderilor de partid, într-o atmosferă specifică de Crăciun, au răsunat colinde, cântate de trupa de colindători de la ”Cununița Năzdrăvană”, colindătorii ”Florile Tărnii” de la Tarna Mare și folkistul Cezar Petrovici.

Colindătorii au fost răsplătiți cu cadouri, dulciuri și jucării, oferite din partea lui Moș Crăciun.