Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Colindători și cadouri la petrecerea de final de an a liberalilor sătmăreni

PNL, sedinta festiva (35)Conducerea județeană și conducerea municipală a Partidului Național Liberal Satu Mare, împreună cu membrii partidului au sărbătorit în această seară la petrecerea organizată de final de an. Liberalii sătmăreni au primit colindători și au oferit cadouri din partea lui Moș Crăciun.

Vrem prin această întâlnire să adunăm laolaltă toată conducerea județeană, conducerea municipală a partidului, președinții din fiecare localitate din județul Satu Mare, pentru a ne bucura împreună de apropierea Sărbătorilor de Iarnă și de a asculta minunatele colinde românești. De asemenea, să stăm să discutăm despre idei și strategii pentru anul 2016. În această seară vom avea și colindători care bineînțeles vor primi cadouri de la Moș Crăciun”, a declarat co-președintele PNL Satu Mare, Romeo Nicoară.

Încântat și plin de optimist, co-președintele PNL, Adrian Cozma, a afirmat că este o ultimă întâlnire din acest an, un an greu dar cu mari speranțe în anul 2016.

Este ultima întâlnire din acest an, un an care din punctul nostru de vedere, a fost mai greu, dar anul viitor se arată un an foarte bun. Le mulțumim sătmărenilor pentru că ne susțin, că au încredere în noi și cred că putem să facem un alt fel de politică. Nu în ultimul rând, țin să le mulțumesc membrilor de partid, cei care sunt alături de noi și credem că în viitorul an, în anul 2016 va fi mai bun în care într-adevăr putem da sătmărenilor ceea ce au nevoie, o administrație eficientă și de ce nu, viitorul primar al municipiului Satu Mare”, a declarat Adrian Cozma.

Gânduri bune le-a transmis colegilor de partid și co-președinta organizației municipale a PNL Satu Mare, Ileana Blidar. Aceasta în discursul ei a subliniat faptul că sunt o echipă puternică și că în anul viitor își dorește să fie cât mai uniți și cât mai mulți.

După discursurile liderilor de partid, într-o atmosferă specifică de Crăciun, au răsunat colinde, cântate de trupa de colindători de la ”Cununița Năzdrăvană”, colindătorii ”Florile Tărnii” de la Tarna Mare și folkistul Cezar Petrovici.

Colindătorii au fost răsplătiți cu cadouri, dulciuri și jucării, oferite din partea lui Moș Crăciun. 

7 comentarii

  1. Cocojambon Răspunde

    Lenuța cu vrăbiuța …ești pe făraș ! Romică puță mică , Adiță făniță și alți amici mici si voinici ți-o pregătesc. Mitica prietenică nu o să te salveze și nici fieroaica bobotoaica ! Hahaha

    • grovor Răspunde

      Cocojam te rog sa nu mai folosesti spusele pe care le-ai invatat de la mine,, puta mica”… taci , acu dupa ce te-am infiltrat la pdl, pnl ce o fi, taci si asteapta nu vezi ce se intampla, ciocu mic ca-i bai , ii bai bai ma , CU ASTA BASATA! Psd disti fugiti ma.. fugiti ma!

  2. ? Răspunde

    pasarea malai viseaza,astia cred ca lumea a uitat ce au facut ei pt cetatenii Romaniei, psd istii asa cum au fost au si furat dar au mai dat si la cetateni firimituri la salarii si pensii, dar astia is corupti si bagati pana in gatm dar ei totu numai pt famiglia lor, cand o vad pe fotomodeala blidarita, pe dormeo ca nici pantalonii nu stau bn pe el si pe toti adunatii de pe acolo pdlisti trevestiti in pnlisti, aceeasi marie doar cu alta palarie ma apuca scarba si lehamitea de in(competentii) astia, scrieti la mosu a vreti puterea, dar poate peste vreo 20 de ani cand va mai reformati si voi un pic, vorbiti de altii da si la voi in ograda sunt penali cat incape in frunte cu denuntatorul sef Sasu, ca sa scape el un pic i toarna pe altii, ce caracter infect are omu asta care de mic numa cu asta s-a ocupat numa sa stea cu fundu pe functii si pe invarteli cu firma nevestei!

  3. nostradamus Răspunde

    Plangeti ma, ca v-a dat mancare Govor ca altfel erati muritori de foame! Plangeti-l cu foc! Felicitari oricui are curaj sa denunte hotii analfabeti care s-au catarat in varful societatii sa conduca!Cine urmeaza?

  4. Motisan Răspunde

    Deci cu astia spuneti voi ca vreti sa reformati scena politica judeteana ,cu un CRISTI SASU care a zburat din floare in floare sa fie in functie,,Cu ROBAS care la ora asta ar trebui sa fie la puscarie ,si cu toti PDListi care au devalizat aceasta tara , timp de 10 ani a fost cea mai neagra din istoria acestei tari,, acum va bucurati de scoaterea lui Govor din joc dar citi dintre dumneavoastra va adihniti noaptea linistiti cu,capul pe perna,,cele mai ramase in urma comune sint cele conduse de primari PNL acest partid creat pe baza de abonati la bugetul statului si opoertunisti

  5. alin Răspunde

    Misterul ca Petre Muresan si RAT s-au retras va fi dezvaluit imediat ,, cei mai penali oameni sint in PNL,, cita spaga dadea CRISTI SAS sa fie numit in functii ,Cit decarta GHILEA in fiecare an sa primeasca contracte cu primaria municipiului si nu numai,,cit a incasat RAT,,ARDELEAN,,de la Florisal ?aici ar trebui DNA sa ia atitudine atunci vorbiti de moralitate nemernicilor ca voi ati facut din JAF politica de stat ,cum a ajuns sotia marelui liberal ALBU diresctor la finante, Doamna BLIDAR nu are cosmaruri ca sotul ei condamnat pentru avaziune a lasat peste 500 de familii fara piine la Samobil..Voi iesiti in fata gloata de excroci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.