PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Romeo Nicoară: Vrem să ne vedem oraşul Satu Mare frumos, curat, civilizat, fără probleme

Copreşedinţii PNL Satu Mare, Romeo Nicoară şi Adrian Cozma au susţinut astăzi ultima conferinţă de presă din acest an, arătând că toate eforturile depuse în acest an sunt pentru un oraş frumos, curat, civilizat şi fără probleme.

 Adrian Cozma a făcut o scurtă trecere în revistă a acţiunilor din acest an pe care l-a catalogat “anul schimbărilor”, amintind de faptul că s-a intenţionat aducerea în judeţ a gunoiului menajer din Cluj. Printre luările de poziţie ale acestuia s-au numărat cea cu privire la focarul de infecţie de pe str. Horea, problemă încă nerezolvată. Adrian Cozma a  mai atras atenţia asupra calităţii lucrărilor de modernizare a drumului Careiului, şi haosul creat de închiderea circulaţiei din Centrul vechi. Concluzia acestuia este că oraşul este prost administrat, părere pe care și-a exprimat-o în mai multe conferinţe de-a lungul anului.

Deputatul Romeo Nicoară a vorbit despre planurile de viitor ale partidului, spunând că se concentrează în jurul a trei aspecte, și anume: propunerea unor oameni noi, fără pete și cu afaceri curate pe listele de consilieri și primari; ocuparea funcțiilor din administrație pe criteriul profesionalismului; transparentizarea administrației, în sensul publicării tutror cheltuielilor instituțiilor pe site-uri.

Vrem să ne vedem oraşul Satu Mare frumos, curat, civilizat, fără probleme şi blocaje cum avem. Vrem să ne vedem judeţul curat şi frumos, un pic mai european, mai aproape de ceea ce îşi doresc sătmărenii care deja văd modul de trai din Satu Mare şi din alte oraşe din ţară sau străinătate, şi au aşteptări mari”, a spus Romeo Nicoară