PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adrian Cozma și-a prezentat echipa pentru Primăria Satu Mare: ”Vom duce orașul în Liga Orașelor de Top”

Partidul Național Liberal Satu Mare și-a prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, echipa pe care o propune la Primăria și Consiliul Local Satu Mare. Alături de candidatul la Primărie, Adrian Cozma, au mai fost prezentați și primii şapte de pe lista PNL și anume Romeo Pop, Doina Feher, Adrian Albu, ultimii doi consilieri în funcție, Augustin Iștoc, Gheorghe Stan, Victor Cernea și Tudor Dragomir.

În deschiderea conferinței de presă, Adrian Cozma a spus că aceasta este echipa PNL cu care se va face ordine la Primărie, ordine în oraș.

”Acesta este și sloganul campaniei mele care consider că se pliază perfect la situația dată a municipiului Satu Mare, oraș care are nevoie, mai mult ca niciodată, de ordine. La fel stau lucrurile și în Primărie. Alături de echipa mea, în care cred foarte mult, și cu care mă consult la fiecare proiect, credem în proiectele noastre. Aceste proiecte pleacă de la situația de astăzi din Satu Mare, dar și din discuțiile cu cetățenii care ne-au spus că Satu Mare are nevoie de o schimbare. Satu Mare are nevoie de un restart liberal. Modele pentru noi, după care trebuie să ne ghidăm, sunt orașele cu primari liberali, care au demonstrat că se poate. Se poate la Oradea, se poate la Arad, se poate la Timișoara, se poate la Cluj, se poate la Târgu Mureș, mai nou se poate și la Zalău. Cred că se poate și la Satu Mare. Dar pentru asta este nevoie de o nouă viziune. Cred în această echipă. Cred că alături de această echipă voi putea duce orașul Satu Mare în Liga Orașelor de Top. Satu Mare și sătmărenii merită mai mult”, a spus Adrian Cozma.

În continuarea întâlnirii cu presa, candidații PNL la Consiliul Local Satu Mare s-au prezentat și și-au prezentat programele lor politice. Așa după cum spunea și Romeo Pop, cu excepția Doinei Feher, toți ceilalți candidați provin din mediul privat, majoritatea dintre ei fiind administratorii unor firme de succes din Satu Mare.