Ultima actualizare: azi, 09:00
Locale

Adrian Cozma și-a prezentat echipa pentru Primăria Satu Mare: ”Vom duce orașul în Liga Orașelor de Top”

conferinta presa PNL Satu MarePartidul Național Liberal Satu Mare și-a prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, echipa pe care o propune la Primăria și Consiliul Local Satu Mare. Alături de candidatul la Primărie, Adrian Cozma, au mai fost prezentați și primii şapte de pe lista PNL și anume Romeo Pop, Doina Feher, Adrian Albu, ultimii doi consilieri în funcție, Augustin Iștoc, Gheorghe Stan, Victor Cernea și Tudor Dragomir.

În deschiderea conferinței de presă, Adrian Cozma a spus că aceasta este echipa PNL cu care se va face ordine la Primărie, ordine în oraș.

”Acesta este și sloganul campaniei mele care consider că se pliază perfect la situația dată a municipiului Satu Mare, oraș care are nevoie, mai mult ca niciodată, de ordine. La fel stau lucrurile și în Primărie. Alături de echipa mea, în care cred foarte mult, și cu care mă consult la fiecare proiect, credem în proiectele noastre. Aceste proiecte pleacă de la situația de astăzi din Satu Mare, dar și din discuțiile cu cetățenii care ne-au spus că Satu Mare are nevoie de o schimbare. Satu Mare are nevoie de un restart liberal. Modele pentru noi, după care trebuie să ne ghidăm, sunt orașele cu primari liberali, care au demonstrat că se poate. Se poate la Oradea, se poate la Arad, se poate la Timișoara, se poate la Cluj, se poate la Târgu Mureș, mai nou se poate și la Zalău. Cred că se poate și la Satu Mare. Dar pentru asta este nevoie de o nouă viziune. Cred în această echipă. Cred că alături de această echipă voi putea duce orașul Satu Mare în Liga Orașelor de Top. Satu Mare și sătmărenii merită mai mult”, a spus Adrian Cozma.

În continuarea întâlnirii cu presa, candidații PNL la Consiliul Local Satu Mare s-au prezentat și și-au prezentat programele lor politice. Așa după cum spunea și Romeo Pop, cu excepția Doinei Feher, toți ceilalți candidați provin din mediul privat, majoritatea dintre ei fiind administratorii unor firme de succes din Satu Mare. 

51 comentarii

 1. CHIORAN EUGEN Răspunde

  Dl Istoc A un om de valoare!

 2. Zeus Răspunde

  Mult succes, PNL!

 3. mitica Răspunde

  Nimeni in drum toti de acolo, o adunatura de hoti, smecheri si parveniti

 4. Satmarean Răspunde

  Avem nevoie de schimbare pentru Satu Mare! Bafta, PNL!

 5. Observator Răspunde

  Intr-adevar, observ o echipa ce poate duce Satu Mare in orasele de top.

 6. Ion Satmarean Răspunde

  Sper ca Satu Mare sa devina, dupa resetarea liberala, un oras de referinta, un model pentru orasele din judetele limitrofe.

 7. Radu Răspunde

  Trebuie ca municipiul Satu Mare sa prinda viata!

 8. Anna Răspunde

  Schimbarea se va produce pe 5 iunie. Coica va pleca. Succes PNL!

 9. Cetateanul turmentat Răspunde

  E important ca sa promovam in Liga Oraselor de Top si sa ne propunem ca obiectiv sa evitam retrogradarea.

 10. satmarean Răspunde

  E o echipa solida, armonioasa, ce poate schimba imaginea Satmarului.

 11. gina Răspunde

  Din toti candidatii la primaria satu mare eu consider ca Adrian Cozma este cel mai bun si aceasta echipa mi se pare cea mai buna

 12. Traian Răspunde

  Succes PNL! Cred in voi!

 13. paula Răspunde

  nu pot sa il iert pe coica pt cum arata orasul pt cum a fost betonat drumul careiului pentru casa care sta sa cada pe stwfan cel mare pentru ca la spectacolul zurli copiii nu nepesedisti nu au putut intra pt ca clientii primaarului aveau prioritate. unguri nu votez. stef e ca si coica. ramane sa vad ce poate pnl. eu le dau o sansa.

 14. Zlate Andreea Răspunde

  Decat niste parveniti care au furat orasu asta (PSD, UDMR, ALDE) mai bine cu niste oameni care nu au avut de aface cu conducerea Satmarului

 15. Agentu' Răspunde

  Ma, nu aveti cei mai buni postaci! Dela 16:57 pana la 17:11h doar 11 mesaje cu frecventa de 1/2-3minute! Foarte slab! Un singur guster, cu acelasi stil de scris! Nici macar aici nu sunteti in stare sa faceti ceva de calitate,si voi vreti administratie! Mars ma la gara cu voi!

  • justitiar Răspunde

   Votati pe cine vreti, caci nu prea aveti pe cine :p
   Consilieri alesi prin frauda, smecherii, interese ascunse, asta-i marea echipa. Da va fi o schimbare, dupa 5 iunie speram fara citiva dintre ei. Jos si PSD-ul ,ciuma rosie.

 16. Claudiu Răspunde

  Da cum de nu-s ursarii zeicu si bjinitaru si batausul popdan ?

 17. gheorghe Răspunde

  Iarasi expiratul de Albu si tuta de Feher, care se duc degeaba acolo. Mai lipsea gogomanul Ratiu. Noroc ca a plecat la varul Stef.Astia nu ies la pensie in veci. Ca si Panea sau marele academician .

 18. SIMI Satmareanul Răspunde

  PNL are o echipa de oameni valorosi.Votez PNL!

 19. marius Răspunde

  Adi Cosma sustinut de FALCA :))))))
  https://www.youtube.com/watch?v=GXD_OrmdR84

 20. Alecu Răspunde

  slaba echipa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.