PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Ziua Internațională a Familiei, marcată duminică la Satu Mare (FOTO)

Ziua Internațională a Familiei a fost marcată la Satu Mare prin organizarea, de către Asociația Stea, în parteneriat cu Serviciul Public de Asistență Socială Satu Mare, a unui picnic în zona terenului amenajat pe malul Someșului, în cartierul Micro 16. Evenimentul a fost dedicat familiilor cu membri de toate vârstele și a avut ca scop sensibilizarea comunității cu privire la importanța familiei.

Cu această ocazie, a fost organizat și un concurs de bogracs, iar cei mici au avut parte de multe jocuri pregătite cu drag de echipa Asociației Stea. Participanții au trăit bucuria de a-și petrece, împreună cu cei dragi, timpul liber într-o atmosferă destinsă de sărbătoare. Cu toții au avut ocazia de a încerca în familie o serie de jocuri de societate puse la dispoziție de către organizatori, dar și de a profita de spațiile amenajate de municipalitate pentru alte activități în aer liber.

Nu au lipsit standurile de face-painting și atelierele de desene, iar din jumătate în jumătate de oră, familiile doritoare s-au înscris la o serie de jocuri sportive prin care și-au testat dibăcia și agilitatea în câștigarea diplomelor pregătite pentru cele mai deosebite familii din Satu Mare.

La eveniment și-a făcut apariția și primarul Dorel Coica, care a fost invitat să deguste bugracsul fiecărei familii, astfel că edilul s-a conformat și a gustat din toate.

Tot cu această ocazie, sătmărenii au avut ocazia să afle de la echipa asociației Stea detalii despre programele de voluntariat derulate în cadrul acestei organizații, fiind încurajați ca împreună cu familiile lor să-și dedice o parte a timpului lor liber pentru astfel de activități.