PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Ghinion teribil pentru un tânăr. A ajuns la spital desfigurat

Un tânăr din Tășnad a avut un ghinion teribil ieru după-amiază, fiind desfigurat de pietrișul expulzat de explozia unei roți.

Astfel, în jurul  orelor 17:19, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tășnad,  au fost sesizați prin  Serviciul Apeluri de Urgență 112,  despre faptul că pe strada Infrățirii din localitatea Tășnad,  a avut loc un eveniment rutier.

La fata locului s-a deplasat o echipă, care a constatat faptul că în timp ce numitul O.G. de 51 ani, din localitatea Santău, județul Satu Mare, conducea tractorul care tracta o cisternă, pe strada Înfrățirii, în momentul virării pe strada Santăului, a explodat anvelopa cisternei din partea dreaptă, față.

În urma exploziei, prin suflul creat, a fost proeictat pietriș de pe carosabil,  care l-au rănit în zona feței pe tânărul P.S., de 20 ani, din Tasnad, aflat pe marginea carosabilului în calitate de pieton.

Victima a fost transportată cu ambulanta la Spitalul Județean Satu Mare pentru investigații de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. Totodată, s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.