Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Ghinion teribil pentru un tânăr. A ajuns la spital desfigurat

desfiguratUn tânăr din Tășnad a avut un ghinion teribil ieru după-amiază, fiind desfigurat de pietrișul expulzat de explozia unei roți.

Astfel, în jurul  orelor 17:19, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tășnad,  au fost sesizați prin  Serviciul Apeluri de Urgență 112,  despre faptul că pe strada Infrățirii din localitatea Tășnad,  a avut loc un eveniment rutier.

La fata locului s-a deplasat o echipă, care a constatat faptul că în timp ce numitul O.G. de 51 ani, din localitatea Santău, județul Satu Mare, conducea tractorul care tracta o cisternă, pe strada Înfrățirii, în momentul virării pe strada Santăului, a explodat anvelopa cisternei din partea dreaptă, față.

În urma exploziei, prin suflul creat, a fost proeictat pietriș de pe carosabil,  care l-au rănit în zona feței pe tânărul P.S., de 20 ani, din Tasnad, aflat pe marginea carosabilului în calitate de pieton.

Victima a fost transportată cu ambulanta la Spitalul Județean Satu Mare pentru investigații de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. Totodată, s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. 

2 comentarii

  1. Fara Cap Răspunde

    Daca virajul era la dreapta schimbarea centrului de greutate a cisternei plus posibilitatea ca anvelopa sa fie foarte uzata este cauza produceri acestui accident.
    Daca era un obiect pe marginea drumului ce putea perfora anvelopa sigur nu exploda asa de rau.

    Ar fi bine ca politia sa isi faca datoria si sa il gaseasca vinovat pe conducatorul tractorului. A pus viata cuiva in pericol

    • Unu' Răspunde

      Binînțeles că pietrișul acolo trebuia să fie, așa-i normal, pe carosabil să fie pietriș! Bravo mă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.