PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

PNL vrea un rezultat istoric: un senator și doi deputați. Lista candidaților

Conducerea PNL Satu Mare a depus astăzi la Biroul Electoral de Circumscripţie (BEC) nr. 32 listele cu candidaţii la alegerile parlamentare.

Pe primul loc la Camera Deputaţilor este Romeo Nicoară, după care urmează Emilia Enătescu. La Senat, după mai multe discuţii, pe primul loc a rămas Adrian Albu, iar pe locul doi Ileana Blidar.

Preşedintele Ioan Rus a afirmat că obiectivul PNL este să obţină un senator şi doi deputaţi la Satu Mare.

“Am depus aceste liste cu un crez, crezul că România poate fi condus din decembrie încolo de oameni cinstiţi, şi cu bun simţ, şi nu de oameni cu probleme penale sau de impostori. Credem cu tărie într-o Românie care îşi respectă drapelul naţional, şi nu nu-l afişează în culori inverse, aşa cum face PSD-ul. Credem că România poate să aibă un premier de talie europeană în persoana lui Dacian Cioloş şi nu un premier cu probleme penale aşa cum ne propun cei din PSD. Este mare nevoie ca noi, PNL, să continuăm ce a început acum un an guvernul actual, credem că este nevoie să ducem proiectele la bun sfârșit”, a declarat Romeo Nicoară.

Emilia Enătescu a spus că PNL va desfășura o campanie curată.

“Sunt convinsă că în Satu Mare vom face un rezultat deosebit, și la nivel național. Ceea ce pot să asigur pe toată lumea, este că această campanie va fi o campanie curată, unde noi vom veni cu proiecte concrete, cu ceea ce dorim să facem, și nu cu atacuri și lucruri murdare”, a afirmat Emilia Enătescu.