Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

PNL vrea un rezultat istoric: un senator și doi deputați. Lista candidaților

pnl-depunere-liste-candidati-satu-mare-14Conducerea PNL Satu Mare a depus astăzi la Biroul Electoral de Circumscripţie (BEC) nr. 32 listele cu candidaţii la alegerile parlamentare.

Pe primul loc la Camera Deputaţilor este Romeo Nicoară, după care urmează Emilia Enătescu. La Senat, după mai multe discuţii, pe primul loc a rămas Adrian Albu, iar pe locul doi Ileana Blidar.

Preşedintele Ioan Rus a afirmat că obiectivul PNL este să obţină un senator şi doi deputaţi la Satu Mare.

“Am depus aceste liste cu un crez, crezul că România poate fi condus din decembrie încolo de oameni cinstiţi, şi cu bun simţ, şi nu de oameni cu probleme penale sau de impostori. Credem cu tărie într-o Românie care îşi respectă drapelul naţional, şi nu nu-l afişează în culori inverse, aşa cum face PSD-ul. Credem că România poate să aibă un premier de talie europeană în persoana lui Dacian Cioloş şi nu un premier cu probleme penale aşa cum ne propun cei din PSD. Este mare nevoie ca noi, PNL, să continuăm ce a început acum un an guvernul actual, credem că este nevoie să ducem proiectele la bun sfârșit”, a declarat Romeo Nicoară.

Emilia Enătescu a spus că PNL va desfășura o campanie curată.

“Sunt convinsă că în Satu Mare vom face un rezultat deosebit, și la nivel național. Ceea ce pot să asigur pe toată lumea, este că această campanie va fi o campanie curată, unde noi vom veni cu proiecte concrete, cu ceea ce dorim să facem, și nu cu atacuri și lucruri murdare”, a afirmat Emilia Enătescu.

18 comentarii

  1. Haaaaa Răspunde

    Cu astfel de candidați care nu spun nimic si cu campanii curate vor deveni …
    istorie.

    • Adrian b Răspunde

      Cred ca va drogați alta explicație nu este ,cu astfel de rebuturi de oameni nu va votează nimeni.Romeoa Nicoara un loozer un nimeni.

  2. Votant Răspunde

    Cu nicoara si enetescu nu o sa obtina nici macar un parlamentar din pacate

  3. Marius Răspunde

    vai de capul nostru ce de pampalai!!

  4. tractorista Răspunde

    Oare nu despre acestia , PNL-istii , spunea madame VASS, ca sunt o echipa mediocra , care au ajuns pe liste datorita unor stachete foarte coborate ? Deci , despre cate mandate vorbim ?

  5. Satmarean Răspunde

    Rezultate istorice !??? Glume proaste de politruci beti ….

  6. Sătmărean Răspunde

    Obiectivul de a avea 3 parlamentari e unul greu de atins de către PNL Satu Mare. Succes!

    • Liberalul Răspunde

      Singurul rezultat, care va fi de-a dreptul istoric, va fi consemnat in analele acestui grup organizat de parveniti, 0 repet ZERO deputati, ZERO senatori,

      Mult succes in companie, in poza puteti vedea aproape tot ce a mai ramas din 2 partide,

  7. Sleata de Idioti Răspunde

    Da va fi precis istoric rezultatul ca si in vara cand Cozma candida la primarie si a facut 4000 de voturi cu cretinul ala de Albu si Dormeo vreti voi sa faceti rezultat istoric, da poate la infrangeri va fi istoric. RUSINE SA VA FIE MARII PDL ISTI HUUU

  8. Observator Răspunde

    Apreciez că vă doriţi o campanie curată, însa nu cred că trebuie menajaţi adversarii politici şi partidele acestora. PSD şi ALDE sunt partide anti-justiţie, nereformate, cu mulţi candidaţi penali.

  9. Informatorul Răspunde

    Cei 3 candidati formeaza o echipa omogena, iar sansa lor de a fi alesi depinde foarte mult de ei insisi,de oferta electorala, de organizarea partidului si de mesajele de discreditare ale adversarilor si a partidelor PSD si ALDE,partide certate cu justitia, cu multi candidati penali,ce nu trebuie sa ajunga in Parlament pentru a beneficia de imunitate. Bafta PNL!

  10. Calin Răspunde

    3 ratați profesional și familial ,niște fraieri buni de șters piciorele .

  11. PP-DD-istul de serviciu Răspunde

    Inteleg faptul ca pana la varsta de 44 de ani, avand la activ un mandat de senator la Teleorman si unul de deputat la Ferentari, nu a reusit sa isi cumpere un acoperis dea-supra capului si sta cu mamica lui, care i-a permis sa isi faca un flotant de Satu Mare, dar sa nu iti permiti sa-ti cumperi nici macar un costum?

    In toate pozele in care a aparut vreodata in SM, apare cu acelasi costum, rusine …

    Cu acest individ in fata, ne putem da seama ce gunoie sunt in spatele lui…

    Bravos PNL,

  12. Doctorul Răspunde

    Succes PNL!

  13. Vocea Romaniei Răspunde

    problema nu e că ăștia sunt slabi. Problema e că TOȚI sunt în cel mai bun caz mediocri… Bine măcar că putem încă pleca din țară.

  14. ursu ioan Răspunde

    Oferta politica la nivel de tara e extrem de slaba, dar la Satu-Mare e sub orice critica! Doar rarati, resapati oportunisti si parveniti! E destul sa te uiti la ei si sate duci in lume! Albu Blidar , Nicoar. a si Enateasca? Papici ,Silaghi si Stef? Ioana Bran si Petric? Si ne mai miram ca Udmr defileaza cu loazele lor ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.