PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Răspuns halucinat dat de Direcția de Cultură în cazul Dacia. Hotelul Dacia

Este incredibil ce răspuns a putut să dea conducerea Direcției Județene pentru Cultură Satu Mare în urma unei adrese formulată de USR în cazul Hotelului Dacia.

Reprezentanții Uniunii Salvați România (USR), filiala Satu Mare, au solicitat acestei instituții, printr-o adresă înregistrată la data de 19 octombrie, să i se comunice, în baza Legii 544/2001, dacă Direcția de Cultură a emis aviz pentru lucrările de renovare care au fost efectuate la imobilul Hotel Dacia. ”În cazul în care există avizul Direcției Județene de Cultură vă rog să ne comunicați  numărul data și conținutul”, se mai arată în adresa USR.

Răspunsul conducerii Direcției Județene de Cultură Satu Mare a fost halucinant.

”În urma analizei adresei dvs din data de 19.10.2016, am constatat că adresa dvs. este incompletă, prin urmare nu vă putem da un răspuns. În adresa dvs. ”Hotel Dacia” nu are trecută o adresă și o localitate, neștiind despre care imobil solicitați informații”, se arată în răspunsul dat de această instituție, semnat de directorul Mircea Petru Drăgan.

Cel puțin în județul Satu Mare nu mai există niciun alt imobil care să fie recunoscut drept ”Hotel Dacia”, în consecință ne vine foarte greu să credem că cei de la Direcția Județeană pentru Cultură Satu Mare nu ar ști despre ce imobil este vorba. Tindem să credem că este vorba despre un act de rea voință din partea conducerii instituției.

Nu mai avem nimic de comentat. Vă lăsăm pe voi, cititorii PortalSM, să o faceți.