Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Răspuns halucinat dat de Direcția de Cultură în cazul Dacia. Hotelul Dacia

hotel-daciaEste incredibil ce răspuns a putut să dea conducerea Direcției Județene pentru Cultură Satu Mare în urma unei adrese formulată de USR în cazul Hotelului Dacia.

Reprezentanții Uniunii Salvați România (USR), filiala Satu Mare, au solicitat acestei instituții, printr-o adresă înregistrată la data de 19 octombrie, să i se comunice, în baza Legii 544/2001, dacă Direcția de Cultură a emis aviz pentru lucrările de renovare care au fost efectuate la imobilul Hotel Dacia. ”În cazul în care există avizul Direcției Județene de Cultură vă rog să ne comunicați  numărul data și conținutul”, se mai arată în adresa USR.

raspunsRăspunsul conducerii Direcției Județene de Cultură Satu Mare a fost halucinant.

”În urma analizei adresei dvs din data de 19.10.2016, am constatat că adresa dvs. este incompletă, prin urmare nu vă putem da un răspuns. În adresa dvs. ”Hotel Dacia” nu are trecută o adresă și o localitate, neștiind despre care imobil solicitați informații”, se arată în răspunsul dat de această instituție, semnat de directorul Mircea Petru Drăgan.

Cel puțin în județul Satu Mare nu mai există niciun alt imobil care să fie recunoscut drept ”Hotel Dacia”, în consecință ne vine foarte greu să credem că cei de la Direcția Județeană pentru Cultură Satu Mare nu ar ști despre ce imobil este vorba. Tindem să credem că este vorba despre un act de rea voință din partea conducerii instituției.

Nu mai avem nimic de comentat. Vă lăsăm pe voi, cititorii PortalSM, să o faceți. 

15 comentarii

  1. eu Răspunde

    La o asa exprimare un asa raspuns. mi se pare foare corect raspunsul

  2. Proști da!!! Răspunde

    Răspuns corect! Hai sa facem valuri sa facem petiții si sa solicitam câte in luna si in stele.Ba mai mult facem si politica si vrem sa fim parlamentari.Dar nu știm sa redactăm o cerere…Daca noi suntem tampiti sigur este rea-voința .Poate si aia sunt tot atât de tampiti ca noi.

  3. Cali Gyula Răspunde

    Eu mai stiu un hotel sau doua “Dacia”.Unul e in Stana,pe Dealul Bodiului iar altul e in Turulung,pe strada Digului.Si cred ca mai e unul in Vetis,pe strada Abatorului.Pai bai useristii lu’ peste prajit,cand faceti o adresa,faceti-o ca lumea,cu subiect si predicat,nu “d’amp.lea”!!Si tot voi sariti cu gura mare,ba v-ati gasit si avocati,pe amaratii de la portalsm!!Ha,ha !!

  4. Proști da!!! Răspunde

    Hotel Dacia este si in Mamaia,București,Lugoj,Herculane,Covasna,bă chiar si in Chișinău!

  5. Ion Răspunde

    Eu vad ca raspunsul e pentru Pro_do_mo. Ce e prodomo asta?

  6. stefania Răspunde

    Nici usturoi n-au mancat nici gura nu le pute. Daca asa isi inchipuie mancatorii astia de bani publici ca vor scapa de rigorile legii, cum ca nu stiu despre care Hotel Dacia e vorba, se insala.Da , pe noi toti, satmarenii, ne intereseaza Hotelul Dacia din Cucuietii din Vale!

    • multi da' prosti Răspunde

      băi fata esti dusă rau!intr-o cerere oficiala (ca tot au invocat o anumita lege) trebuie sa precizezi si subiectul si predicatul .tu esti din tribul “si ce daca e legat cu sarma ,daca merge si asa”.cat despre rigorile legii , hai sa fim seriosi,te uiti prea mult la antena 3.

  7. topu Răspunde

    HOTEL PANNONIA e numele corect.

  8. M Răspunde

    Intai sa faca o scola astia de la USR, apoi sa faca pe desteptu. O cerere oficiala nu asa se scrie. Imi place raspunsul primit, la intrebare proasta raspuns prost meriti!

  9. dacia Răspunde

    De remarcat: stema oraşului din antetul adresei Direcţiei de Cultură este o poză după stema de pe faţada Hotelului Dacia.
    Hotel Dacia este monument de importanţă naţională, deci avizul a fost emis de Comisia de monumente din Bucureşti.

  10. bravo Răspunde

    Raspuns corect , ziaristi de paie raspuns pe masura

  11. adr13 Răspunde

    O persoana se identifica prin CNP, un autoturism prin serie sasiu iar un imobil probabil ca prin adresa ( strada, numar ) Asadar raspunsul nu e halucinant ci valoarea voastra autori de articole de doi bani.

  12. carol Răspunde

    Cine a vindut hotelul? Cu ce ddrept? DNA DE CE NU TE SESIZEZI?

  13. Iancu Răspunde

    PANNONIA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.