PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Curcubeu pe cerul Sătmarului. Am fost sub cod portocaliu

Cu toate că mare parte din județul Satu Mare s-a aflat, mai bine de o oră, sub cod portocaliu de furtună, ploaie și grindină, în cele din urmă totul s-a terminat cu bine și a ieșit o frumusește de curcubeu pe cerul Sătmarului.

La cum a fost vremea în această după-amiază, părea că avertizarea hidrologilor se va adeveri. În cele din urmă a fost o frumoasă ploaie de vară, însoțită de câteva tunete și fulgere.

Și ca totul să fie mirific, pe cerul Sătmarului și-a făcut apariția, pentru scurt timp, o frumusețe de curcubeu. O sătmăreancă a imobilizat momentul și-l face cadou tuturor cititorilor PortalSM.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la redactia@portalsm.ro sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!