Ultima actualizare: ieri, 20:54
Locale

FOTO. Curcubeu pe cerul Sătmarului. Am fost sub cod portocaliu

Cu toate că mare parte din județul Satu Mare s-a aflat, mai bine de o oră, sub cod portocaliu de furtună, ploaie și grindină, în cele din urmă totul s-a terminat cu bine și a ieșit o frumusește de curcubeu pe cerul Sătmarului.

La cum a fost vremea în această după-amiază, părea că avertizarea hidrologilor se va adeveri. În cele din urmă a fost o frumoasă ploaie de vară, însoțită de câteva tunete și fulgere.

Și ca totul să fie mirific, pe cerul Sătmarului și-a făcut apariția, pentru scurt timp, o frumusețe de curcubeu. O sătmăreancă a imobilizat momentul și-l face cadou tuturor cititorilor PortalSM.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.