PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Tânărul omorât la Negreşti, mai respira când au ajuns ambulanţierii. A doua victimă, transportată cu elicopterul

Tânărul omorât cu o lovitură, sâmbătă noaptea, la Negreşti Oaş, încă mai respira când au ajuns medicii de pe ambulanţă la el, era inconştient, dar, din cauza pierderii masive de sânge a decedat. Cel de-al doilea tânăr înjunghiat a fost transportat cu un elicopter SMurD la Cluj.

Redăm comunicatul Ambuanţei Satu Mare în acest caz:

Sambata spre duminica in jurul orelor 0:30 la Negresti Oasi in timpul manifestarilor desfasurate cu ocazia zilelor orasului, a  avut loc un eveniment regretabil, o altercatie , in urma careia doi tineri  de sex masculin au fost injunghiati in strada de catre un  agresor. La locul solicitarii a ajuns in cel mai scurt tim posibil in echipaj tip B2, cu asistent de la substatia Negresti Oas, care a acordat primul ajutor celor doi tineri agresati.

Prima persoana, un tanar de 18 ani este gasita deja inconstienta, cu respiratii prezente dar, tensiune arteriala nemasurabila si cu o plaga toracica intepata.

Al doilea tanar de 16 ani tot de sex masculin este injunghiat in zona abdomenului, cu tensiune arteriala scazuta , constient , speriat , si acesta  cu semne de soc hemoragic. S-au intreprins rapid masuri de prim ajutor ambelor victime , hemostaza si abord venos , dupa care sunt transportati rapid la CPU Negresti Oas unde sunt preluate. Intr-un final tanarul de 18 ani decedeaza ,iar cel de-al 2-lea este stabilizat urmind sa fie transportat cu un elicopter SMURD la Cluj Napoca in data de 20.08.2017.