Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Tânărul omorât la Negreşti, mai respira când au ajuns ambulanţierii. A doua victimă, transportată cu elicopterul

Tânărul omorât cu o lovitură, sâmbătă noaptea, la Negreşti Oaş, încă mai respira când au ajuns medicii de pe ambulanţă la el, era inconştient, dar, din cauza pierderii masive de sânge a decedat. Cel de-al doilea tânăr înjunghiat a fost transportat cu un elicopter SMurD la Cluj.

Redăm comunicatul Ambuanţei Satu Mare în acest caz:

Sambata spre duminica in jurul orelor 0:30 la Negresti Oasi in timpul manifestarilor desfasurate cu ocazia zilelor orasului, a  avut loc un eveniment regretabil, o altercatie , in urma careia doi tineri  de sex masculin au fost injunghiati in strada de catre un  agresor. La locul solicitarii a ajuns in cel mai scurt tim posibil in echipaj tip B2, cu asistent de la substatia Negresti Oas, care a acordat primul ajutor celor doi tineri agresati.

Prima persoana, un tanar de 18 ani este gasita deja inconstienta, cu respiratii prezente dar, tensiune arteriala nemasurabila si cu o plaga toracica intepata.

Al doilea tanar de 16 ani tot de sex masculin este injunghiat in zona abdomenului, cu tensiune arteriala scazuta , constient , speriat , si acesta  cu semne de soc hemoragic. S-au intreprins rapid masuri de prim ajutor ambelor victime , hemostaza si abord venos , dupa care sunt transportati rapid la CPU Negresti Oas unde sunt preluate. Intr-un final tanarul de 18 ani decedeaza ,iar cel de-al 2-lea este stabilizat urmind sa fie transportat cu un elicopter SMURD la Cluj Napoca in data de 20.08.2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.