PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Mihai Huzău: Da, vreau patinoar în Satu Mare!

Consilierul local ALDE Mihai Huzău i-a răspuns pe facebook primarului Kereskenyi Gabor, care l-a acuzat că nu vrea patinoar în Satu Mare, din moment ce a votat împotriva proiectului. În postarea sa, Mihai Huzău expune motivele pentru care a luat această decizie.

Redăm poziţia sa:

“Da, chiar vreau ca în Satu Mare să avem un patinoar şi cât mai mulţi sătmăreni să practice acest sport.

Ceea ce nu am reuşit să înţeleg în şedinţa de Consiliu Local de ieri este de ce se doreşte mutarea patinoarului din administrare privată, aşa cum a funcţionat anul trecut, în administrare publică.

De ce schimbăm ceva ce funcţionează şi produce profit ambelor părţi, adică şi administratorului privat şi comunităţii, în ceva CE VA PRODUCE PIERDERI BUGETULUI LOCAL? Pentru că DA, cel mai probabil patinoarul va fi o gaură pentru Bugetul Local!

De ce ne plângem că nu avem bani destui la buget şi dorim să mărim taxele şi impozitele locale dar pe de altă parte “GĂURIM” INTENŢIONAT BUGETUL LOCAL?

De ce, domnule primar?

Oare aţi face o astfel de mişcare şi pe banii dumneavoastră? Sau poate când dorinţa de populism este prea mare nu mai contează cât cheltuiţi din banii sătmărenilor?

Nu înţeleg de ce pentru acest proiect nu s-a făcut un studiu de rentabilitate pentru a afla dacă va fi profitabil pentru Consiliul Local sau dacă dimpotrivă, va produce pierderi bugetului. Este întrebarea la care cei care au iniţiat acest proiect nu doresc să răspundă.

Încercarea unor politicieni de a promova proiecte populiste pe banii cetăţenilor mi se pare ridicolă şi lamentabilă! Să spuneţi că ne faceţi un cadou pe care apoi ni-l taxaţi prin majorări de taxe şi impozite este cel puţin făţarnic şi ipocrit, domnule primar!

Da, domnule primar, SUNT DE ACORD SĂ MUTAM PATINOARUL ÎN ADMINISTRAREA LOCALĂ DACĂ NE PUTEŢI DEMONSTRA CĂ NU VEŢI PIERDE BANII CETĂŢENILOR.

Dacă nu puteţi aduce dovezi concrete în acest sens, lăsaţi lucrurile aşa cum au fost până acum, pentru că SATU MARE ARE DEJA PATINOAR!”