Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Mihai Huzău: Da, vreau patinoar în Satu Mare!

Consilierul local ALDE Mihai Huzău i-a răspuns pe facebook primarului Kereskenyi Gabor, care l-a acuzat că nu vrea patinoar în Satu Mare, din moment ce a votat împotriva proiectului. În postarea sa, Mihai Huzău expune motivele pentru care a luat această decizie.

Redăm poziţia sa:

“Da, chiar vreau ca în Satu Mare să avem un patinoar şi cât mai mulţi sătmăreni să practice acest sport.

Ceea ce nu am reuşit să înţeleg în şedinţa de Consiliu Local de ieri este de ce se doreşte mutarea patinoarului din administrare privată, aşa cum a funcţionat anul trecut, în administrare publică.

De ce schimbăm ceva ce funcţionează şi produce profit ambelor părţi, adică şi administratorului privat şi comunităţii, în ceva CE VA PRODUCE PIERDERI BUGETULUI LOCAL? Pentru că DA, cel mai probabil patinoarul va fi o gaură pentru Bugetul Local!

De ce ne plângem că nu avem bani destui la buget şi dorim să mărim taxele şi impozitele locale dar pe de altă parte “GĂURIM” INTENŢIONAT BUGETUL LOCAL?

De ce, domnule primar?

Oare aţi face o astfel de mişcare şi pe banii dumneavoastră? Sau poate când dorinţa de populism este prea mare nu mai contează cât cheltuiţi din banii sătmărenilor?

Nu înţeleg de ce pentru acest proiect nu s-a făcut un studiu de rentabilitate pentru a afla dacă va fi profitabil pentru Consiliul Local sau dacă dimpotrivă, va produce pierderi bugetului. Este întrebarea la care cei care au iniţiat acest proiect nu doresc să răspundă.

Încercarea unor politicieni de a promova proiecte populiste pe banii cetăţenilor mi se pare ridicolă şi lamentabilă! Să spuneţi că ne faceţi un cadou pe care apoi ni-l taxaţi prin majorări de taxe şi impozite este cel puţin făţarnic şi ipocrit, domnule primar!

Da, domnule primar, SUNT DE ACORD SĂ MUTAM PATINOARUL ÎN ADMINISTRAREA LOCALĂ DACĂ NE PUTEŢI DEMONSTRA CĂ NU VEŢI PIERDE BANII CETĂŢENILOR.

Dacă nu puteţi aduce dovezi concrete în acest sens, lăsaţi lucrurile aşa cum au fost până acum, pentru că SATU MARE ARE DEJA PATINOAR!”

10 comentarii

  1. Carmen Răspunde

    Vai de el primar este slab.

  2. Taun Răspunde

    De ce nu se fac doua patinuare atunci?
    Oricum cel “privat” este pentru copii de gradinita.

  3. Ion Răspunde

    Asta si Cozma, doua genii politice, imi aduc aminte de un banc de pe vremea lui ceasca:” Ce e mic, negru si bate la usa? Raspuns_ Viitorul nostru”
    Doar ca al nostru va fi si mai mic si si mai negru cu asa politicieni “de viitor”

  4. I-auzi la el tantalau Răspunde

    Domnule Huzau, in primul rand, vai de capul tau….. Se vede de la o posta faptul ca tu reprezinti interesele personale ale cuiva, nicidecum a comunitatii pe care incerci sa o prostesti periodic, in mod repetat, dar fara prea mare succes….posibil administratorul patinoarului ti-a promis si tie ceva, asa de o ciocolata….adica vrei sa spui ca daca patinoarul se afla in administrare privata (plateste angajati, impozite, chirie pt spatiul public, una doua ciocolati pt tine si alti boschetari ca tinr) produce profit, dar daca este administrat de administratia publica(adica pe propriul teren fara a mai plati chirie) iese pe minus?! Care teorema a lu’ “pitagora” ti-a dat acest rezultat?

  5. Babanu Răspunde

    Intreaba-o pe mami care face bani din sex care este cheia succesului si cum poti sa aduci Niste bani suplimentari?

  6. eU Răspunde

    Da cine-i mascariciul asta cu nume dac, Huzau ? Daca vrea sa iasa in evidenta sa stea in rand cu gainile si curcile. Mascariciul asta chiar are si o pozitie, redata in articol, pozitie cam aplecata. Si boschetarii au aceleasi pozitii. Deci el are o solutie, aduceti o firma care face patinoarul care sa aiba si profit cat mai mult , sa-i mai dea si lui cate ceva ca e tare cioures, dar totusi copii satmareni sa patineze pe gratis. Si atunci de unde ar castiga si el, si firma ? ……………………………….. Pe scurt, initiativa primariei e sa sprijinim copii nostri sa faca sport , daca se poate pe banii comunitatii, nu vrem afaceristi cu patinoar. Nu cred ca Huzau intelege asa ceva, el vrea avere, politica, avere.

  7. pampam Răspunde

    mihaita, pe dorel l-a intrebat cineva daca a facut studiu de rentabilitate ca si cind a fost el primar a existat patinoar? in loc sa comentezi cum iti dicteaza partidul bucura-te ca poti face o fapta buna. cumpara niste ciocolati si ofera ceva dulce copiilor care patineaza fi fa-ti selfie pentru facebook! sa nu uiti prostovane

  8. ArsenieB Răspunde

    Copile, sa nu te influenteze preacurvitul mamii, o iertam chiar daca placerile trupesti sunt ale diavolului.Tu daca apari in public fa-te ca nu stii.

  9. AngelB Răspunde

    La noi, la ortodocsi, Mihaita e binevenit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.