PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Zeci de sătmăreni au luat țeapă de la firme de transport. Mărturisiri revoltătoare

Povestea sătmărencei care a pierdut zeci de ore pe drumuri din cauza unei firme de transport care a amânat cursa Viena – România din diferite motive, a ajuns un adevărat subiect de discuție în rândul internauților. Zeci de persoane din Satu Mare au declarat că au avut parte de experiențe similare, țepele date de anumite firme de transport fiind la ordinea zilei.

Vă prezentăm câteva din mărturisirile sătmărenilor care au avut de suferit din cauza neseriozității unor firme de transport:

,,Nu este singura femeie păţită. O prietena foarte buna a paţit tot aşa, pe caldura 38C°, au stat pe străzi, magazine, 6 ore cu soţul, şi au aşteptat să ajungă microbusul.RUSINE”, spune o sătmăreancă.

,,Si eu am patit-o cu acum cativa ani, eu am ramas pe strada toata noaptea, ca nu au venit, hotel nu am mai gasit la 2 noaptea si inca ei erau revoltati, au vorbit foarte urat. Norocul meu, ca a fost vara”, a declarat o sătmăreancă, completată de o altă persoană ,,Eu am pățit cam la fel plătind biletul de 2 ori. Gravida in 7 luni lăsată în tesco de la aeroport”.

O sătmăreancă spune că s-a aflat în aceeași situație, tot în capitala Austriei: ,,Aproape în aceiaşi situație am ajuns şi eu tot la Viena!! Am fost singură, am avut rezevat tot de acasă la Viena si retur”.

Un sătmărean a povestit de asemenea o situație extremă în care a ajuns din cauza unei firme de transport: ,,Si noi a paţit. S-a stricat masina si pe sotia mea si ceilalti pasageri i-au urcat cu tot cu microbuz pe trailer si asa au călătorit in frig dupa care au oprit lângă o fabrică părăsită noaptea si eu am pornit dupa ea cu maşina mea si am adus-o la mine. Am facut 700 de km, asta s-a petrecut in Germania dupa cateva saptamani am plecat in Romania i-am cautat la sediul firmei, am cerut banii pe benzină ca am facut 700km, dar nimic, a mărturisit bărbatul.