Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Zeci de sătmăreni au luat țeapă de la firme de transport. Mărturisiri revoltătoare

Povestea sătmărencei care a pierdut zeci de ore pe drumuri din cauza unei firme de transport care a amânat cursa Viena – România din diferite motive, a ajuns un adevărat subiect de discuție în rândul internauților. Zeci de persoane din Satu Mare au declarat că au avut parte de experiențe similare, țepele date de anumite firme de transport fiind la ordinea zilei.

Vă prezentăm câteva din mărturisirile sătmărenilor care au avut de suferit din cauza neseriozității unor firme de transport:

,,Nu este singura femeie păţită. O prietena foarte buna a paţit tot aşa, pe caldura 38C°, au stat pe străzi, magazine, 6 ore cu soţul, şi au aşteptat să ajungă microbusul.RUSINE”, spune o sătmăreancă.

,,Si eu am patit-o cu acum cativa ani, eu am ramas pe strada toata noaptea, ca nu au venit, hotel nu am mai gasit la 2 noaptea si inca ei erau revoltati, au vorbit foarte urat. Norocul meu, ca a fost vara”, a declarat o sătmăreancă, completată de o altă persoană ,,Eu am pățit cam la fel plătind biletul de 2 ori. Gravida in 7 luni lăsată în tesco de la aeroport”.

O sătmăreancă spune că s-a aflat în aceeași situație, tot în capitala Austriei: ,,Aproape în aceiaşi situație am ajuns şi eu tot la Viena!! Am fost singură, am avut rezevat tot de acasă la Viena si retur”.

Un sătmărean a povestit de asemenea o situație extremă în care a ajuns din cauza unei firme de transport: ,,Si noi a paţit. S-a stricat masina si pe sotia mea si ceilalti pasageri i-au urcat cu tot cu microbuz pe trailer si asa au călătorit in frig dupa care au oprit lângă o fabrică părăsită noaptea si eu am pornit dupa ea cu maşina mea si am adus-o la mine. Am facut 700 de km, asta s-a petrecut in Germania dupa cateva saptamani am plecat in Romania i-am cautat la sediul firmei, am cerut banii pe benzină ca am facut 700km, dar nimic, a mărturisit bărbatul.

 

 

22 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Sa va fie ruşine, sunteți o firmă de rahat.
    Alo..anaf.

    • Norick Răspunde

      Copile , da’ n-ai gasit un alt nickname ? Chiar asa de taran esti ? Asta ai vazut si acasa?? Sau asa furi si din magazine ??? Sau numai nu esti in stare sa-ti marturisesti propria opinie ??? :-)))

  2. Jan Răspunde

    Daca vreti sa fiti de ajutor societatii, spuneti cu ce firma ati patit-o ca sa stie lumea sa-i ocoleasca…!

    • Bogu Răspunde

      Pun pariu ca e o firma care lucreaza cu cel mai mic tarif, doar trebuie sa cauti pe net sau ceva ziar online. Cultura locala este ca pretul cel mai mic este cel mai bun si SE APLICA la: transport de orice fel (autobuz/microbuz, avion etc), cosul alimentar zilnic, servicii de orice fel (nici nu conteaza ca e vorba de asigurari de sanatate, auto, servicii bancare, expertize etc), concedii de odihna. Cultura locala unde pretul cel mai mic NU ESTE CEL MAI BUN SI NU SE APLICA il avem la: autoturisme, haine de marca fara pic de calitate si gust vestimentar (de dragul marcii), telefoane mobile, case unifamiliale supradimensionate. Sunt sigur ca mai exista si astept exemple. Concluzia e ca nu avem cultura financiara iar frimele care ar fi dispuse sa ofere servicii de calitate nu exista sau nu au succes pe piata locala. Consumatorii din aceasta piata au pretentii crescute la cel mai mic pret. Un exemplu in acest sens e cazul de fata.

  3. Carmen Răspunde

    O pitipoanca frustrata care nu si-a gasit vibratorul preferat la Viena,a fost ridicata cu ceva intirziere,din motive ,probabil , bineintemeiate si acum face furtuna in olita.Daca i-a trebuit shopping la Viena,ca sa se laude,a patit-o.Ar trebui “ascultat” si partea cealalta.

    • y Răspunde

      Acuma și tu. Ai dreptate dar asta ar presupune ca ziariștii de pe portal să-și facă meseria cum trebuie. Na, și la faza asta este mai greu.

    • Bogu Răspunde

      Dupa cum vorbesti/scri cred ca trebuie sa-i ceri vibratorul……poate ai noroc

  4. nicu Răspunde

    Daca nu dati nume de tepari sau tepuiti inseamna ca inventati articole ptr a face trafic.Sunteti penibili!

  5. MuiPsd Răspunde

    Cine **** mea va pune sa calatoriti cu microbusul?

  6. tinu Răspunde

    Domnisoara care a patit-o practica cea mai veche meserie din lume.., probabil are si ea dreptate da la cīti bani a ïncasat putea sa ia un taxi pîna la Budapesta, acolo avea hotelul asigurat si o renumerare pe cinste, stia ea si hotelul si persoana.

  7. misu Răspunde

    Si ce te dosre pe tine ce meserie practica ??? Odata ce a platit biletul patronul firmei trebuia sa o aduca casa si in carca langand-o tot drumul !!!!

  8. lufi pufi Răspunde

    Misu: Stai jos esti prost, nota 2

  9. misu Răspunde

    pufi, esti tu cacanar transportator,

  10. lufi pufi Răspunde

    Misule dobitoc mic ce esti, eu vb ceva tu numai la transporturi te giîndesti saracule

    • Gyuri Răspunde

      Mă lufi pufi,ai muls vaca,ai dat mâncare la porci?Dacă da scoateţi obielele şi punele la uscat că mâine ai de rânit la vaci.Până adormi întreabă-te ce ţi-a greşit omul să-l jigneşti.

  11. Y Răspunde

    O firma de nimic.
    Patroana e cu vibratorul, nu e de mirare, urata ca noaptea…..cu bani multi.
    A cumparat un sarac ca sa frece prin pi…
    Saracu de el., fost sofer la firma , cu buzunarul gol. E normal ca a pus botul, pul…

  12. y Răspunde

    @Y. E mic zici abecedarul român pentru tine de nu găsești altă literă?

  13. Claudia Răspunde

    Vai vai cata drama, era de asteptat, de la o pitipoanca fara creier care infloreste povestea dupa placul ei si mai afirma si lucruri despre care habar nu are de fapt. Drama queen, ii trebuie atentie. Facebook e viata ei, dar “lucrurile nu vor ramane asa” promite ea! Ea este salvatoarea omenirii hahahah, atotputernica pentru ca are mii de urmaritori labari pe pagina ei de cacat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.