PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Agitaţie! PSD Satu Mare, de partea lui Dragnea în războiul cu Tudose

PSD Satu Mare figurează de partea organizaţiilor care îl susţin pe preşedintele Liviu Dragnea în războiul cu premierul Mihai Tudose, potrivit stiripesurse.ro.

PSD a convocat sedinta Comitetului Executiv National (CExN) pentru luni, la sediul central al partidului, pentru a transa situatia din partid ca urmare a disputei dintre premierul Mihai Tudose si ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan.

Sedinta este convocata la solicitarea mai multor lideri ai PSD, intre care Gabriela Firea, Rovana Plumb, Ecaterina Andronescu sau Claudiu Manda, care au sustinut ca situatia din partid trebuie rezolvata de urgenta. Dupa informatiile privind convocarea CExN, multi dintre ministri au reactionat prin mesaje pe Facebook.

Partidele din Ungaria critica DUR declaratiile anti-autonomie ale premierului Mihai Tudose

O harta a celor doua tabere din PSD a fost facuta dupa mesajele care au venit din partea liderilor de filiale. Pana in acest moment, ce care il sustin pe Liviu Dragnea sunt presedintele PSD Olt, Calarasi, Dolj, Ialomita, Neamt, Ilfov, Sibiu, Satu Mare, Alba, Botosani, Vaslui, Arad dar si Galati, informeaza Antena3.

In cealalta tabara sunt ce care il sustin pe Mihai Tudose. Acestia sunt cei din Dambovita, Constanta, Buzau, Braila, Vrancea, Iasi si Giurgiu.