Ultima actualizare: azi, 19:11
Locale

Agitaţie! PSD Satu Mare, de partea lui Dragnea în războiul cu Tudose

PSD Satu Mare figurează de partea organizaţiilor care îl susţin pe preşedintele Liviu Dragnea în războiul cu premierul Mihai Tudose, potrivit stiripesurse.ro.

PSD a convocat sedinta Comitetului Executiv National (CExN) pentru luni, la sediul central al partidului, pentru a transa situatia din partid ca urmare a disputei dintre premierul Mihai Tudose si ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan.

Sedinta este convocata la solicitarea mai multor lideri ai PSD, intre care Gabriela Firea, Rovana Plumb, Ecaterina Andronescu sau Claudiu Manda, care au sustinut ca situatia din partid trebuie rezolvata de urgenta. Dupa informatiile privind convocarea CExN, multi dintre ministri au reactionat prin mesaje pe Facebook.

Partidele din Ungaria critica DUR declaratiile anti-autonomie ale premierului Mihai Tudose

O harta a celor doua tabere din PSD a fost facuta dupa mesajele care au venit din partea liderilor de filiale. Pana in acest moment, ce care il sustin pe Liviu Dragnea sunt presedintele PSD Olt, Calarasi, Dolj, Ialomita, Neamt, Ilfov, Sibiu, Satu Mare, Alba, Botosani, Vaslui, Arad dar si Galati, informeaza Antena3.

In cealalta tabara sunt ce care il sustin pe Mihai Tudose. Acestia sunt cei din Dambovita, Constanta, Buzau, Braila, Vrancea, Iasi si Giurgiu.

 

 

21 comentarii

 1. abc Răspunde

  Ce surpriză! Tehnic Asist.

 2. Unu' Răspunde

  PUIE Msd! PSD = CIUMA ROȘIE!
  Duie Mreagnea, hamsterul penal!

 3. RR Răspunde

  Bravo PSD Satu Mare!Nu ne-aţi dezamăgit nici acum.

 4. y Răspunde

  Nu prea am chef de politică așa duminică la prânz dar cred că scandalul ăsta totuși e chestie de Guiness Book. Adică să câștigi alegerile generale și să-ți demiți propriul guvern de 2 ori! Într-un an!

 5. Matraguna Răspunde

  Nu mai este tehnic asist!! Este strabag pe reteaua ARL de unde sifoneaza bani publici prin filiera Dragnea – Fedorca – Govor , ultimul care culmea este angajat la aceasta firma de sifonat bani publici!

 6. Alex al V-lea Răspunde

  Ca io ca tu, ca tu ca io…ca care din noi e mai mare? Ca tu ca io ,ca io ca tu…ca care din noi e mai tare?

 7. Duce Răspunde

  Tudose nu tă lăsa noi sîntem de partea ta !

 8. Duce Răspunde

  Mătrăguna ai dreptate ARL intră tare pe sm

 9. [email protected] Răspunde

  Alooo! Alooo! Tovarăși! Cât mai durează?

 10. hyter Răspunde

  ARL contracte banoase si licitatii trucate sau subevaluate , licitatii la pret de 60-70% din valoare. Toate arterele principale de drumuri din judet, lucrari banoase ce sunt atribuite catre ARL , satelitul lui Strabag la Satu Mare. Daca filiera TAS tehnic asist firma de casa a lui Govor este trasa pe tusa la Satu Mare aratandui-se cartonasul galben!, fapt ce ii exclude direct din sifonatul banilor publici prin executarea de drumuri, defrisari si canalizari prin judet. De aici filiera lui Dragnea prin interpusul Govor nu mai colecteaza de la Satu Mare milioanele de euro

 11. Lily Răspunde

  Gasca lui Dragnea contra gastii lui Tudose ca la miuta in curtea scolii.
  Halal democratie in acest partid condus de un penal! Nu ca celelalte ar fi mai breze!

 12. Buie Mran Răspunde

  Buie Mran
  Puie Metric
  Luie Mes

 13. MAE Răspunde

  Își bat joc de țara asta futui in gură de pesediști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.