PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Taximetrist din Satu Mare, dat afară după o postare pe Facebook

Se întâmplă în zilele noastre! Un taximetrist din Satu Mare a fost concediat în urma unei postări pe Facebook. Totul a pornit de la declarațiile făcute în cadrul unei emisiuni tv de administratorul uneia dintre firmele de taxi din Satu Mare, care a i-a făcut cu ou și cu oțet pe taximetriștii care ,,și-au permis” să protesteze și să sune la poarta șefului într-o zi de duminică, de sărbătoare. Imediat, taximetristul care astăzi și-a luat la revedere de la colegi a reacționat pe facebook la vorbele șefului, însă postarea l-a costat serviciul.

,,Dragi colegi , foști colegi si stimata clientela. In urma postării mele de seara trecută pt mine au apărut consecințele si răspunsurile in cursul zilei de azi . Pe motivul ca am refuzat ștergerea postării , am refuzat sa îmi acord scuzele si “sa revin cu mesaje de lauda si ridicare in slava ” , contractul meu de colaborare a fost reziliat la ordin .
Am acceptat cu ft mult calm si am plecat cu capul sus . Probabil sunt condamnat de unii si aparat de alții dar……….am rămas “om” . Pt unii nu exista traducere pentru acest cuvânt
Repet : – nu am instigat , nu am jignit , nu am făcut discriminări de nici un fel si cerea ce este mai important nu mi-am pierdut nici o secunda calmul
Va multumesc pt sprijinul si mesajele de încurajare !!!”, se arată în postarea de rămas bun a taximetristului.

Vă prezentăm, de asemenea, postarea care i-a fost fatală bărbatului și din cauza căreia a fost dat afară.

,,Tot respectul pt ce ați realizat in viața si consider ca am fost o persoana respectuoasa si respectata de toți cei din anturajul acestei meserii ( taximetria) dar sant profund șocat dupa atâția ani de colaborare cu d-voastră sa aud in ultima perioada jigniri si cuvinte precum boschetari , muritori de foame , ciobani , jucatori de păcănele , etc aduse de către d-voastră la adresa noastră ,a colaboratorilor cu firma d-voastră .
Sper din suflet ca acum in ultimul ceas , (mai ales ca aveți ocazia sa vedeți in reluare emisiunea din aceasta seara la care ați intervenit in direct ) sa meditați si las la aprecierea d-voastră sa luați decizia daca sau nu meritam scuzele de rigoare .
Va multumesc anticipat , indiferent de răspuns sau consecințele acestui mesaj nevinovat din partea mea”, așa arată postarea din cauza căreia taximetristul și-a pierdut slujba.