Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Taximetrist din Satu Mare, dat afară după o postare pe Facebook

Se întâmplă în zilele noastre! Un taximetrist din Satu Mare a fost concediat în urma unei postări pe Facebook. Totul a pornit de la declarațiile făcute în cadrul unei emisiuni tv de administratorul uneia dintre firmele de taxi din Satu Mare, care a i-a făcut cu ou și cu oțet pe taximetriștii care ,,și-au permis” să protesteze și să sune la poarta șefului într-o zi de duminică, de sărbătoare. Imediat, taximetristul care astăzi și-a luat la revedere de la colegi a reacționat pe facebook la vorbele șefului, însă postarea l-a costat serviciul.

,,Dragi colegi , foști colegi si stimata clientela. In urma postării mele de seara trecută pt mine au apărut consecințele si răspunsurile in cursul zilei de azi . Pe motivul ca am refuzat ștergerea postării , am refuzat sa îmi acord scuzele si “sa revin cu mesaje de lauda si ridicare in slava ” , contractul meu de colaborare a fost reziliat la ordin .
Am acceptat cu ft mult calm si am plecat cu capul sus . Probabil sunt condamnat de unii si aparat de alții dar……….am rămas “om” . Pt unii nu exista traducere pentru acest cuvânt
Repet : – nu am instigat , nu am jignit , nu am făcut discriminări de nici un fel si cerea ce este mai important nu mi-am pierdut nici o secunda calmul
Va multumesc pt sprijinul si mesajele de încurajare !!!”, se arată în postarea de rămas bun a taximetristului.

Vă prezentăm, de asemenea, postarea care i-a fost fatală bărbatului și din cauza căreia a fost dat afară.

,,Tot respectul pt ce ați realizat in viața si consider ca am fost o persoana respectuoasa si respectata de toți cei din anturajul acestei meserii ( taximetria) dar sant profund șocat dupa atâția ani de colaborare cu d-voastră sa aud in ultima perioada jigniri si cuvinte precum boschetari , muritori de foame , ciobani , jucatori de păcănele , etc aduse de către d-voastră la adresa noastră ,a colaboratorilor cu firma d-voastră .
Sper din suflet ca acum in ultimul ceas , (mai ales ca aveți ocazia sa vedeți in reluare emisiunea din aceasta seara la care ați intervenit in direct ) sa meditați si las la aprecierea d-voastră sa luați decizia daca sau nu meritam scuzele de rigoare .
Va multumesc anticipat , indiferent de răspuns sau consecințele acestui mesaj nevinovat din partea mea”, așa arată postarea din cauza căreia taximetristul și-a pierdut slujba.

 

 

6 comentarii

  1. Ardelean Răspunde

    UBER tare :). Aproape ca si stie romaneste omu. Amu, daca tot are timp liber…ar putea explica cum e cu siguranta scoasa din spatele aparatului de axat, de nu mai inregistreaza nimic in memoria fiscala. Nenea Rudi, de pe Toamnei ar putea sa-i reaminteasca asta, multrespectatului extaximetrist.

  2. Hyter Răspunde

    Apropo, in videoclipul de la protest Fanea Ioan, administratorul si regele firmei VIP Taxi sa autodenuntat in ceea ce priveste regimul evaziunii fiscale. A declarat ca si-a facut mai multe firme cu 3% de platit la stat (microintreprindere) pentru a nu plati asa de mult la stat! In acest caz cu noile firme se sustrage de pa plata TVa-ului! Politia Economica din cadrul IPJ Satu Mare musamalizeaza si nu bag de seama toate aceste aspecte! Fanea ii cumpara pe toti si se lauda ca toti ii tin spatele! Politistii de la rutiera isi spala MCV-urile la Fanea pe Closca pe gratis.

  3. Vasile Răspunde

    Acest mare patron cu 5clase a ridicat firma lui maiastra a pe spatele soferilor( jucatorii de pacanele.boschetari etc) inventa tot felul de magarii .ba ca soferu nu a raspuns la statie cum trebe .bà ca na dormit bine si alte tertipuri marca nyoaki si te obliga sa duci gratis chiar si 50 de curse gratuite in 24 de ore asta e marele patron Nyoaky

  4. Vasile Răspunde

    Si normal soferii si colaboratorii faceau cursele astea pe banii lor si combistibilul lor si mai ales pe timpul lor acesta e marele patron NYOAkY

  5. Nyaki Răspunde

    Corect.
    Un taran adevarat.

  6. Avut Răspunde

    bine ca continuati sa lucrati pentru el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.