PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

PSD a propus 224 de investiții pentru județul Satu Mare

Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, a declarat, duminică, într-o conferință de presă, că organizația PSD din județul Satu Mare a mers la Congresul PSD și la Guvernul Dăncilă cu peste 200 de propuneri de investiții pentru județul Satu Mare.

Potrivit Aureliei Fedorca, organizația PSD din județul Satu Mare a dus la București 224 de propuneri de investiții pentru județul Satu Mare.

Din cele peste 200 de propuneri, 76 au fost pentru drumuri și 57 pentru alimentarea cu apă. Printre propuneri se mai numără finanțarea centurilor de ocolire a municipiului Satu Mare și Carei, plus modernizarea unor școli și grădinițe.

“Noi am mers la Congresul Extraordinar cu o listă clară de obiective de investiții pe care Guvernul și le-a asumat că le va susține pentru a fi implementate. Există fonduri, iar Guvernul și-a asumat responsabilitatea de a apăsa pe accelerație pentru a da drumul investițiilor în toată țara. La nivelul județului Satu Mare sunt  224 de obiective în infrastructura locală și mă refer la PNDL 1 și PNDL 2, dar și unele mari din alte fonduri guvernamentale”, a declarat Fedorca.

Proiectele sunt următoarele: