Ultima actualizare: azi, 13:04
Locale

PSD a propus 224 de investiții pentru județul Satu Mare

Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, a declarat, duminică, într-o conferință de presă, că organizația PSD din județul Satu Mare a mers la Congresul PSD și la Guvernul Dăncilă cu peste 200 de propuneri de investiții pentru județul Satu Mare.

Potrivit Aureliei Fedorca, organizația PSD din județul Satu Mare a dus la București 224 de propuneri de investiții pentru județul Satu Mare.

Din cele peste 200 de propuneri, 76 au fost pentru drumuri și 57 pentru alimentarea cu apă. Printre propuneri se mai numără finanțarea centurilor de ocolire a municipiului Satu Mare și Carei, plus modernizarea unor școli și grădinițe.

“Noi am mers la Congresul Extraordinar cu o listă clară de obiective de investiții pe care Guvernul și le-a asumat că le va susține pentru a fi implementate. Există fonduri, iar Guvernul și-a asumat responsabilitatea de a apăsa pe accelerație pentru a da drumul investițiilor în toată țara. La nivelul județului Satu Mare sunt  224 de obiective în infrastructura locală și mă refer la PNDL 1 și PNDL 2, dar și unele mari din alte fonduri guvernamentale”, a declarat Fedorca.

Proiectele sunt următoarele:

 • Centura de ocolire a municipiului Satu Mare;
 • Al treilea pod peste Someș;
 • Finalizarea Centurii municipiului Carei;
 • Finalizarea stațiunii Luna Șes;
 • 46 obiective de lucrări de modernizare și reabilitate unități de învățământ;
 • 2 obiective creșe și grădinițe;
 • 76 obiective modernizări și reparații capitale drumuri publice;
 • 52 obiective alimentare cu  apă și/ sau canalizare, stații de tratatare și stații de epurare ;
 • 12 poduri și podețe;
 • 5 obiective construcții publice;
 • 21 obiective unități medicale reabilitate și modernizate;
 • 5 modernizări, extinderi, eficientizări la iluminatului public;
 • 1 reabilitare termică Primărie.

8 comentarii

 1. eu Răspunde

  SE VEDE PE MUTRELE VOASTRE CA TOT CE SPUNETI ESTE OK ,SA VA FIE MAI RUSINE ,PALINCA,JEJET, s,a.m.d rusine huuuuuuuuu

 2. Pupincuristi Răspunde

  Nu va e rusine deloc…lingai ce sunteti…la congres ati fost sa votati cum va spus dragnea..nu cu liste de investitii…care oricum sunt facute din bani publici…nu din banii vostri sau ai lui dragnea….RUSINE..dar nu stiti ce inseamna asta…

 3. John Răspunde

  Cum Dumnezeu puteți minții oamenii cu atâta nerușinare?Lea,tu ești pocăit,chiar in halul asta îți bați joc de religia ta?

 4. unul din codru Răspunde

  Vai domle tavi cu cabinet in Poiana Codrului drumri in comuna crucisor O locuri de munca O deci am ajuns la concluzia ca psd =0

 5. birau de la bicau Răspunde

  domnule petric sinteti fanul meu va doresc cit mai multe concerte

 6. Bibliotecar Răspunde

  Se regăsește pe lista investițiilor și un edificiu pentru Biblioteca Județeană Satu Mare? Sunt sceptic în această privință, dar poate, totuși, vă gândiți să reanalizati lista investițiilor și, pe lângă drumuri și conducte să adăugați și sediu nou pentru bibliotecă.

 7. Ion Răspunde

  Ce fumează ăștia?! Bună marfă! Cred că și chestia cu moneda unică tot de la … joint a apărut.

 8. Johny Cash Răspunde

  Ăștia repetă poezia asta a nu știu a câta oară. Problema este că de exemplu centura Careiului trebuia să fie gata în 2014! Și nu o să fie gata nici anul ăsta degeaba promie ei (tot așa a fost și anul trecut) pentru că nu sunt prevederi bugetare doar promisiuni! Iar din promisiuni e plin padlașul la toți! Cred că ați învățat sârguioncioși din Goebbels. Știți și voi că orice minciună destul de insistent repetată devine adevăr. Sunteți niște Pinocchio cu toți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.